Trouwfotografie Renesse – Slot Moermond – Lianne & Pepijn

Oelalaaaa wat boffen we met het weer op de trouwdag van Lianne en Pepijn in september op Slot Moermond in Renesse. De hele week geeft Buienradar al een noodscenario aan, maar dat blijft ons gelukkig bespaard. Er is enkel nazomerzon en een enkel decoratief wolkje als ik voor de trouwfotografie naar Renesse afreis in de ochtend. In het karakteristiele slot Moermond in Renesse is visagiste/haarstyliste Sandra al druk in de weer om Lianne om te toveren tot een prachtige bruid. Met haar champagnekleurige jurk die haar moeder haar helpt aantrekken is ze klaar om door Pepijn te worden opgehaald, waarbij het bruidspaar elkaar op de brug voor het slot ontmoet.

De paps van Lianne chauffeurt ons met zwarte lederen handschoenen (want je bent chauffeur of niet πŸ˜‰ ) naar duin en strand waar we starten met de fotoshoot. Een zacht briesje geeft enigszins verkoeling. We maken met de drie kinderen van Liannen en Pepijn nog wat foto’s in het aangrenzende bos, waarna we even mogen uitpuffen in het slot om te genieten van een lekkere lunch.Β De ceremonie vindt met dit weer uiteraard plaats in de mooie tuin van Slot Moermond! De bomen hangen vol met lampionnen en het prieeltje is stijlvol gedecoreerd met diverse bloemen.

Wendy, de babs van Bijzonderewoorden.nl, maakt er een fijne ontspannen ceremonie van vol liefde en dan zijn Lianne en Pepijn eindelijk in de echt verbonden. Feest en tijd voor taart! Kers op de Taart heeft zichzelf overtroffen met de heerlijke vulling (en ik kan het weten πŸ˜‰
Terwijl iedereen zich in het zomerzonnetje vermaakt tijdens de borrel spelen zangduo Sander en Desi romantische muziek en spelen de kinderen in de tuin rond het slot. Een heerlijke ongedwongen dag.
Het diner vindt plaats in de ridderzaal aan de fraaie gedecoreerde tafels waarbij Lianne en Pepijn worden verrast op diverse speeches tussen de gangen door.
Het is dan ook 1,5 uur later dan gepland als de openingsdans plaats vindt, maar er wordt niet minder om gedanst. Tegen middernacht vertrek ik weer en laat Slot Moermond met haar feestgedruis achter me. Het geluid van de krekels in het gras maken deze late zwoele nazomernacht tot een mooie herinnering.

Lianne en Pepijn nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijken geniet van jullie preview!

Locatie: Slot Moermond
Babs: Bijzondere woorden
Taart: Kers op de taart
Bloemen:Β Jvfloral design
Live muziek: Sander en Desi
Fotografie: Marlies Dekker Fotografie
trouwfotograaf-renesse
trouwfotograaf-renesse
trouwfotograaf-renesse
trouwfotograaf-renesse
trouwfotograaf-renesse

trouwfotograaf renesse slot moermond
trouwfotograaf renesse slot moermond
trouwfotograaf renesse slot moermond

trouwfotograaf renesse slot moermond
trouwfotograaf renesse slot moermond
trouwfotograaf renesse slot moermondtrouwfotograaf renesse slot moermond


trouwfotograaf-renesse
trouwfotograaf-renesse
trouwfotograaf-renesse

bruidsfotograaf
trouwfotograaf Rotterdam – Anita en Samuel

Vandaag mag ik op pad met Anita en Samuel. Met het...