Jullie trouwalbum

Want wat gaan jullie anders met al die toffe foto’s doen

In plaats van het digitale verrassingsalbum, wat je natuurlijk digitaal kunt bekijken op je computer of mobiel, kies je wellicht toch liever voor een groot, handgebonden, super dik papieren album in een luxe stof naar keuze. Maar liefst 36 dikke pagina’s op prachtig papier in een lay-flat album.
Vanaf 399,- Euro heb je een luxe, hand gebonden, persoonlijk opgemaakte herinnering voor het leven.

Degene voor wie ik de bruidsfotografie mocht verzorgen weten het al; je ontvangt na jullie huwelijk een digitaal verrassingsalbum als jullie geen papieren album wensen, met daar in de mooiste foto’s van jullie shoot die jullie zelf mogen kiezen. Maar hoe gaaf is het om al jullie foto’s in een echt dik papieren album te stoppen, met een prachtige verhaallijn, zodat je met regelmaat nog even “terug kan zwijmelen” naar die bijzondere dag. Want zeg nu zelf… wat ga je anders doen met al die juweeltjes op een harde schijf. Zonde om deze niet mooi als een grote verhaallijn, perfect nabewerkt en gekalibreerd op het mooiste papier vast te leggen. Fantastisch om die dag nog eens te beleven met alle foto’s chronologisch gerangschikt in een prachtig verhaal in een hand gebonden album.

Natuurlijk kunnen jullie ook een duplicaat album aan jullie ouders geven in een kleiner formaat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Herinnering voor het leven

Lay Flat betekent dat de pagina’s van links naar rechts mooi vlak open liggen zonder diepe naad. Namen of datum op de voorzijde van het album door middel van prachtige embossing of lasergravering of UV print is ook mogelijk.

Ik hou van een mooie, frisse opmaak. Geen overbodig gedoe maar mooie stijlvolle pagina’s. Als vormgever besteed ik daar veel tijd aan. Met de foto’s van jullie keuze wordt het trouwalbum een perfecte samenvatting van jullie trouwdag; iets waar je nog vaak en graag in zult terug kijken. Exclusief voor jullie gemaakt.

Lay Flat

Een lay flat boekverbinding betekent dat de binding van het spread tussen twee pagina’s zo vlak mogelijk gehouden wordt, zodat de foto niet in de naad verdwijnt. De foto loopt dus netjes door over de gehele naad in het midden.

Het digitale verrassingsalbum

Het digitale verrassingsalbum is beschikbaar als pdf.

Luxe album

Van leer tot linnen, fluweel of toch suedine? Tientallen kleuren. De keuze is reuze. Vraag naar de pdf met alle mogelijkheden. En hoe gaaf is het dat je stoffen kunt mixen. Dus je opbergdoos in een andere stof dan je album? Ook dat is mogelijk! Je eigen logo? Personaliseer jullie eigen herinnering.

De mooiste stoffen

Een prachtig linnen in vele kleuren? Of wat dacht je van een suedine album met een opbergmogelijkheid van hout?
Bekijk de diverse mogelijkheden in de pdf!

Enkele video’s

Enthousiaste klanten

Het trouwalbum staat vol trots in onze woonkamer. Geweldig om onze dag keer op keer weer te beleven! Wat een bijzondere momenten heeft Marlies weten te vangen!

Debbie & Dennis22 mei 2019

We hebben gekozen voor een luxe papieren trouwalbum op maat. Hierdoor sluit het album helemaal aan bij de aankleding van onze trouwdag. Blijft gewoon geweldig om er weer in te kijken!

Willem & Anneke01 november 2019