Loveshoot

Een loveshoot is een perfecte manier om jullie liefde vast te leggen in prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen met een bon voor een te gekke fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Of je nu 1 of 10 jaar samen bent een loveshoot is altijd een goed idee! En een loveshoot kan in elk seizoen!

Misschien gaan jullie trouwen en wil je voor jullie bruiloft alvast wennen aan het voor de camera staan. Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie “save the date” trouwkaart. Een loveshoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eens reuze handig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een TOP locatie.

Jullie mogen in overleg met mij dus helemaal zelf bepalen waar de loveshoot gaat plaatsvinden. Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot in het duin, het bos, of op het strand te plannen of juist in een industriële setting of je favoriete stad. Kies het pakket dat bij jullie past. De reistijd tot een half uur is bij de kosten inbegrepen, de reiskosten zijn 0,45 per kilometer.

De keuze is reuze zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.
Alle gemaakte foto’s worden ook nog eens in jullie persoonlijke gallery geplaatst, zodat je samen nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere dag en zelf jullie favoriete foto’s kunt uitzoeken.

Laat jullie liefde vastleggen en boek nu een loveshoot. Er zijn drie verschillende loveshoots.

De foto’s kunnen als blog worden gepubliceerd op de website of in mijn portfolio, zoals in de algemene voorwaarden genoemd. Met het boeken van de shoot gaan jullie hier mee akkoord.

 

Neem contact op!
299,-

Loveshoot basic

1 uur op locatie

Een persoonlijke online gallery om jullie foto’s te kiezen.

Inclusief 6 perfect bewerkte foto’s.

Een linnen album is optioneel.

Extra foto’s na te bestellen.

Contact
349,-

Loveshoot 

1 uur op locatie

Een persoonlijke online gallery om jullie foto’s te kiezen.

Inclusief 10 perfect bewerkte foto’s.

Een linnen album is optioneel.

Extra foto’s na te bestellen.

Contact
399,-

Luxe fotoshoot 

1,5 uur op locatie

Een persoonlijke online gallery om jullie foto’s te kiezen.

Inclusief 12 perfect bewerkte foto’s.

Een linnen album is optioneel.

Extra foto’s na te bestellen.

Contact

Kadotip

Wilt u iemand een kadobon geven voor een van bovenstaande shoots? Dan ontvangt u deze in een luxe envelop om cadeau te geven. De bon wordt indien gewenst naar u verstuurd, maar kan ook rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden. De bon is 1 jaar geldig.

Nieuwste loveshoots

fotograaf ouddorp
Loveshoot op het strand

Niks zo leuk als jullie liefde vieren met een love...

loveshoot
Loveshoot op het strand als voorbereiding op de trouwdag

Loveshoot op het strand Hoe leuk is een loveshoot...

Bruidsfotografie
Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling e...