Loveshoot

Een loveshoot is een perfecte manier om jullie liefde vast te leggen in prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen met een bon voor een te gekke fotoshoot, voor een verjaardag of valentijnsdag. Of je nu 1 of 10 jaar samen bent een loveshoot is altijd een goed idee! En een loveshoot kan in elk seizoen!

Misschien gaan jullie trouwen en wil je voor jullie bruiloft alvast wennen aan het voor de camera staan. Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie “save the date” trouwkaart. Een loveshoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eens reuze handig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een TOP locatie.

Jullie mogen in overleg met mij dus helemaal zelf bepalen waar de loveshoot gaat plaatsvinden. Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot in het duin, het bos, of op het strand te plannen of juist in een industriële setting of je favoriete stad. Kies het pakket dat bij jullie past. De reistijd is bij de kosten inbegrepen, de reiskosten zijn 0,45 per kilometer.

De keuze is reuze zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.
Alle gemaakte foto’s worden ook nog eens in jullie persoonlijke gallery geplaatst, welke indien gewenst alleen voor jullie toegankelijk is, zodat je samen nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere dag.

Laat jullie liefde vastleggen en boek nu een loveshoot. Er zijn twee verschillende loveshoots: de basic en de uitgebreide met album.

De foto’s kunnen als blog worden gepubliceerd op de website of in mijn portfolio, zoals in de algemene voorwaarden genoemd. Met het boeken van de shoot gaan jullie hier mee akkoord.

 

Neem contact op!
299,-

Loveshoot basic

Sessie van 1 uur op locatie

6 nabewerkte beelden

hoge resolutie foto’s

allen optimaal bewerkt

Contact
349,-

Loveshoot 

Sessie van 1,5 uur op locatie

8 perfect nabewerkte beelden

hoge resolutie foto’s

mini-album 20×15 cm of 5 extra beelden.

Contact
399,-

Luxe fotoshoot 

Sessie van 1,5 uur op locatie

10 perfect nabewerkte beelden

hoge resolutie foto’s

1 linnen album of 5 extra beelden.

Contact

Kadotip

Wilt u iemand een kadobon geven voor een van bovenstaande shoots? Dan ontvangt u deze in een luxe envelop om cadeau te geven. De bon wordt indien gewenst naar u verstuurd, maar kan ook rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden. De bon is 1 jaar geldig.

Nieuwste loveshoots

loveshoot
Loveshoot op het strand als voorbereiding op de trouwdag

Loveshoot op het strand Hoe leuk is een loveshoot...

Bruidsfotografie
Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling e...

day in the life fotoshoot
Familiefotografie – Familie fotoshoot strand Ouddorp – Renesse

Familie fotoshoot Ouddorp Renesse Een fotoshoot o...