Bruidsfotografie

Het herbeleven van jullie verhaal

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie gaan trouwen ik ik leg jullie dag vast in beelden vol emoties. Een doorgewinterde spontane vakfotograaf met inmiddels meer dan 300 bruiloften aan ervaring (whaat? zoveel? Ja ik heb ze laatst eens geteld en schrok er ook van ;). Ik maak foto’s vol passie en emotie waardoor je de dag weer elke keer opnieuw herbeleeft. In het editen (nabewerken) van bruidsfotografie stop ik veel liefde. Mede door mijn jarenlange ervaring als art-director en vormgever in het verleden zie ik elk detail.

Mijn favo bruiloften zijn de bruiloften die net even buiten de lijntjes zijn. Bruiloften in de natuur. Festivalbruiloften, een bruiloft in het bos, toffe feesten in een stretchtent, je maakt me er blij mee.

Omdat je deze bijzondere dag niet meer over kunt doen zijn deze blijvende herinneringen erg belangrijk. Het is dan ook van belang dat je een huwelijksfotograaf met veel ervaring kiest die bij jullie stijl past. De foto’s van jullie bruidsfotografie zul je de rest van je leven tenslotte nog heel vaak met veel genoegen bekijken in jullie album. Met mijn foto’s vertel ik graag het verhaal van jullie bijzondere dag!

“Passionate about photography, about capturing life and small moments that otherwise would pass us by unnoticed”

Mijn ideale bruidspaar

Mijn bruidsparen zijn empathische mensen die van avontuur en natuur houden en bovenal houden van een goede glimlach en ene knipoog. Heeft humor, is betrokken, en staat klaar voor vrienden en familie. Mijn bruidsparen zijn mensen die zichzelf durven te zijn, goedlachs, soms een tikkeltje gek en vaak dol op honden. Dat is niet zo verwonderlijk, want soort zoekt soort, zo luidt het spreekwoord althans. Geen bridezilla’s met bergen make-up, maar ‘easy going’. Dat maakt ons een match.

Genieten op een dag zonder zorgen

Met meer dan 300 bruidsreportages en vele awards op mijn naam kunnen jullie vertrouwen op mijn kennis en expertise. Deze kennis bedraagt niet alleen het perfect uitlichten van elke locatie (licht of donker; ik ben gek op licht en als het er niet is creeer ik het), maar ook non-stop anticiperen op het vastleggen van momenten en de bijhorende emoties. Stuk voor stuk beelden van echte momenten die je niet wilt missen, daarvoor ben ik op jullie dag. Mooi werk, maar ook intensief en denk je dat ik na jullie dag klaar ben? Vergeet het maar, dan begint het pas voor me. De editing-skills komen dan uit de kast.

Op jullie trouwdag draait alles om jullie. Heerlijk van elkaar genieten, jullie trouwfotograaf doet de rest en levert de mooiste beelden af, in een prachtig album.

Mijn Stijl

Hoe omschrijf ik mijn stijl? Documentair en journalistiek. Hoe vertaalt zich dat? Foto’s waar de emoties duidelijk te lezen zijn en dikke “platen” voor aan jullie muur of in jullie album, waarbij alle speciale en spontane momenten sfeervol worden vastgelegd.
Ik zal jullie op jullie trouwdag zoveel mogelijk op een zo natuurlijke wijze fotograferen. Je bent tenslotte het mooiste als je jezelf bent. Dit zijn vaak ook de herinneringen die je later het liefst terug ziet is mijn ervaring. Pakketten op maat met daarnaast aanvullend losse uren.

Luxe albums zijn los te bestellen, helemaal naar jullie wens. Met diverse materialen en kleuren. Zo kun je zowel de fotografie als jullie album afstemmen op jullie dag. Een leuke klik tussen bruidspaar en fotograaf vind ik fijn en ik maak daarom graag een vrijblijvende afspraak met jullie om kennis te maken en jullie wensen te bespreken.
Marlies Dekker perfect wedding

Een impressie van mijn werk


Recent werk bekijken? Bekijk mijn laatste blogs en je weet waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben geweest.

Bruidsfotografie is een vak apart, door snel in te springen op situaties en door mensen op hun gemak te stellen ontstaan de mooiste spontane foto’s. Een bruidsfotograaf heeft ervaring nodig om precies te weten waar te zijn op het juiste moment en om de dag te “vangen” zoals ze is. De mooiste emoties zijn later vaak de dierbaarste foto’s, welke je nooit meer opnieuw kunt maken.

Ik houd van pure stoere, authentieke fotografie; spontaniteit. Ik vind het erg belangrijk dat zowel jullie als de gasten zich op hun gemak voelen. Dat zorgt voor informele, ongedwongen, stijlvolle foto’s die uiteraard ook prachtig bewerkt zijn. We gaan er  samen op uit om een stijlvolle serie te maken waar de liefde van af spat! Waar we dat doen bepaal ik samen met jullie. Dit komt allemaal aan bod in een voorgesprek wat ik met jullie houd.

Kennis maken

Ik maak graag een afspraak om met elkaar kennis te maken. We kunnen dan alvast de dag en jullie wensen door spreken. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat er klik is met het bruidspaar, dat geldt natuurlijk ook andersom, tenslotte ben ik de hele dag bij jullie, daarom stel ik jullie voor ons kennismakingsgesprek alvast wat vragen om te kijken of we een match zijn.

Als jullie hebben bepaald welk pakket het mag worden wordt jullie datum vastgelegd na het tekenen van de offerte. Hierin staat omschreven voor welke reportage jullie gekozen hebben en welke afspraken er met jullie zijn gemaakt. Twee weken van te voren neem ik contact met jullie op om eventuele wijzigingen en het eventuele draaiboek nog even door te nemen en dat is het aftellen geblazen naar jullie mooie dag.

Vrijblijvende kennismaking inplannen

Ik kijk er naar uit jullie alvast online te ontmoeten.

1899,-

——————
Pakket Basic

——————-

 • 6 uur fotografie
 • Minimaal 200 foto’s
 • Digitaal verrassingsalbum
 • Kennismakingsgesprek
 • Reiskosten
 • Pakket uit te breiden met 1 los uur á 150,- met ongeveer 30 foto’s extra per uur
 • Marlies of een gelijkwaardige fotograaf
Boeken!
2149,-

——————
Pakket Silver

——————-

 • 8 uur fotografie
 • Minimaal 300 foto’s
 • Digitaal verrassingsalbum
 • Kennismakingsgesprek
 • Reiskosten
 • Pakket uit te breiden met 1 los uur á 150,- met ongeveer 30 foto’s extra per uur
 • Marlies als fotograaf
Boeken!
2399,-

——————
Pakket Gold

——————-

 • 10 uur fotografie
 • Minimaal 350 foto’s
 • Digitaal verrassingsalbum
 • Kennismakingsgesprek
 • Reiskosten
 • Pakket uit te breiden met 1 los uur á 175,- met ongeveer 30 foto’s extra per uur
 • Marlies als fotograaf
Boeken!
2799,-

——————
Pakket Diamond

——————-

 • 10 uur fotografie
 • Een luxe handgebonden album maat 25×25, met 40 pagina’s mat lustre papier en flypage
 • Minimaal 350 foto’s
 • Kennismakingsgesprek
 • Pakket uit te breiden met 1 los uur á 150,- met ongeveer 30 foto’s extra per uur
 • Reiskosten
 • Marlies als fotograaf
Boeken!

Het Trouwalbum

Degene voor wie ik de bruidsfotografie heb verzorgd weten het al; elk bruidspaar ontvangt na hun huwelijk hun favorieten in een digitaal verrassingsalbum. Wil je toch liever een papieren luxe album, want wat ga je anders met al die mooie foto’s doen? Dat kan natuurlijk ook! 36 pagina’s in een linnen album bijvoorbeeld. Of liever suedine? het album is zelfs uit te breiden tot 100 pagina’s. Voor ouders zijn er ouderalbums in diverse maten. Je hebt al een groot luxe handgebonden album inclusief 36 pagina’s voor 449.- Euro.

Alles over het album

Werkwijze

Als jullie na het lezen van deze informatie en het bekijken van de bruidsfotografie foto’s er van overtuigd zijn dat ik jullie dag mag gaan vastleggen, maken we samen een afspraak om met elkaar kennis te maken. We kunnen dan alvast de dag en jullie wensen bespreken en ik kan jullie alvast wat albums laten zien; het eindresultaat van jullie bijzondere dag, want wat ga je tenslotte anders met al die mooie foto’s doen.

Alles over mijn werkwijze

Enthousiaste klanten

Marlies is een prachtig spontaan mens en fantastische fotograaf! Ze neemt de tijd om te luisteren naar je wensen, maar denkt ook met je mee. Ze legt niet vast wat je ziet, maar wat je voelt. Met haar creatieve blik en haar perfectionisme komt daar uiteindelijk meesterwerk uit. Iedere keer als we de foto’s weer bekijken, beleven we de dag en nog bijzonderder het gevoel opnieuw. En hoe gaaf dat onze foto een award won!

trouwfotografie vertrekhal rotterdam trouwfotograaf
Andrea & StephanUtrecht

Marlies is een kunstenaar en super attent. Haar ultieme drive om het juiste plaatje vast te leggen is zichtbaar in het eindresultaat, het maakt Marlies op dat moment dan niet uit in welke pose ze zich moet wringen of op welke ondergrond ze moet staan of liggen. Marlies ging fijn op in het gezelschap. Iedereen was enthousiast over haar. Het was meteen de beste keus voor onze trouwfotografie en niet onbelangrijk; het geld meer dan waard.

Davonne en RemcoRotterdam

Recent nieuws

bruidsfotograaf
Trouwen op het strand van Rockanje

Roxy en Mike trouwen op het strand van Rockanje. ...

trouwen op terschelling
Trouwfotograaf Terschelling Kerk van Hoorn

...

bruidsfotograaf
Trouwfotograaf Festival bruiloft

Een bohemian festival bruiloft . Daar maak je me a...

Awards