Wandel fotoshoot Voorne Putten

De Wandel Fotoshoot

De “wandelshoot” is ideaal voor avontuurlijke families en families met kinderen die dol op ‘buiten zijn’ zijn. Klinkt leuk he! Maar de wandelshoot is bijvoorbeeld ook geschikt voor bedrijven of als kado voor een jubileum. Maar wat is de wandelfotoshoot  nu eigenlijk.

Wat is de ‘wandelshoot’?

Wandelend door een van de mooiste gebieden van Voorne Putte; ‘de Bernisse’ of Strand Hellevoet/Rockanje worden er foto’s gemaakt van bijvoorbeeld jullie gezin. We gaan drie kwartier op pad om samen de leukste foto’s te maken.

De Bernisse is een natuurgebied vol watertjes met vissen, bruggetjes en steigers. We maken onderweg de leukste foto’s van jullie familie op de mooiste plekjes. Doordat we wandelen is het voor kleine kinderen een gezellige tocht en voor ouderen een dynamische fotoshoot. Spelenderwijs worden er foto’s gemaakt. Dit zorgt voor ontspannen foto’s zonder geposeerd uiterlijk.
Het strand van Hellevoetsluis/Rockanje behoort ook tot de mogelijkheden,

Met de kinderen op zoektocht naar mooie plekjes

Al wandelend doorkruisen we natuurgebied de Bernisse en gaan we op zoek naar verborgen plekjes en strandjes. De tocht duurt ongeveer 3 kwartier en is dus ook voor kinderen goed vol te houden. Al met al wandelen we zo’n twee kilometer.

Geen statische foto’s

Spelenderwijs maken we foto’s. De ene keer actief, de andere keer als ze lekker bezig zijn in de natuur. Een mooi verslag van een dag samen met jullie familie. De tocht is precies lang genoeg voor de korte spanningsboog van de kleinere mensjes onder ons en een mooie ervaring in de natuur voor de ouders.

Het hele jaar door

De wandel fotoshoot is het hele jaar te boeken, omdat elk seizoen zijn charme heeft. In het voorjaar en zomer prachtig groen, in het najaar de prachtige kleuren van de herfst.

De foto’s

Alle foto’s worden op een enkel voor jullie toegankelijke locatie geplaatst, waaruit jullie vervolgens 5 favorieten mogen kiezen? Kun je niet kiezen en wil je er meerdere afnemen? Ook dat is een mogelijkheid. Voor 15 euro kan een extra foto worden aangekocht en voor een laag bedrag kun je er ook voor kiezen om alle foto’s af te nemen van dit gezellige dynamische uitje.

Van ontspannen teamuitje tot feestje

De wandelshoot is ook een tof idee voor Bedrijven.  Werknemers worden apart of samen op een ontspannen manier op de foto gezet. Niks geen statieportretten, maar op de foto zoals je bent in een ontspannen omgeving.

Er wel eens aan gedacht om de wandelshoot in te zetten voor een kinderfeestje- of partijtje?
Of voor een wandeling met opa en oma om dit bijzondere samenzijn voor altijd te vereeuwigen?
De mogelijkheden zijn legio. Mail me gerust voor meer informatie.

De kosten

De wandelshoot kost 279,- euro voor een groepsgrootte tot en met 6 personen.
Vanaf 7 personen kost de wandelshoot 35- euro extra.
Vijf  foto’s zijn inbegrepen, die men zelf mag kiezen uit de online gallery. Extra foto’s kunnen worden bijbesteld a 15,- euro per foto. De reistijd tot een half uur is bij de kosten inbegrepen, de reiskosten zijn 0,45 per kilometer.

Stuur me een mail via de contactpagina om samen een datum te prikken voor jullie wandelfotoshoot. Tot binnenkort!

De foto’s kunnen als blog worden gepubliceerd op de website of in mijn portfolio. Met het boeken van de shoot gaan jullie hier mee akkoord.

wandelfotoshootwandelfotoshoot wandelfotoshoot wandelfotoshoot wandelfotoshootwandelfotoshootwandelfotoshoot