Algemene voorwaarden

De link naar de complete algemene voorwaarden vind je onderaan de offerte, zodat je deze op het gemak kunt doornemen.
Echter onderstaan een kleine samenvatting van vaak voorkomende vragen.
De algemene voorwaarden kunnen ook online worden nagelezen met het wachtwoord uit de offerte: Algemene voorwaarden.

Privacy en persoonsgegevens

Verstrekken gegevens

De Fotograaf zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, etc) openbaar maken of doorgeven aan derden. Een kopie afspraken, contract & persoonsgegevens wordt enkel gedeeld met een vervangende fotograaf.
Indien de klant een product besteld kan de fotograaf ervoor kiezen deze rechtstreeks bij de klant te laten bezorgen. In dat geval zullen de adresgegevens van de klant worden doorgegeven aan de partij welke de verzending van het product voor zijn rekening neemt, uiteraard na goedkeuring van de klant.

Derden

Als klant ontvang je vaak een preview van mijn werk voordat de gehele collectie foto’s verwerkt zijn (bijvoorbeeld bij bruidsfotografie). Deze preview wordt op de website geplaatst, zodat men middels een link de preview kan bekijken.
Ook foto’s van familieshoots kunnen als blog worden gepubliceerd op de website of in mijn portfolio.
Het plaatsen van een opdracht betekent dat men instemt met het mogelijk plaatsen van beeldmateriaal op de website van Marlies Dekker Fotografie  (portfolio of blog). Indien de klant dit wenst is het mogelijk geen namen in de bestandsnamen en op het blog te gebruiken. Zo zullen de foto’s niet naar voren komen in google.

Foto’s

Alle foto’s mogen door Marlies Dekker Fotografie worden gebruikt voor promotionele doeleinden op eigen website en social media kanalen van Marlies Dekker Fotografie ter promotie van de beroepsactiviteiten. Echter enkel op de eigen kanalen en niet die van derden. De prijzen zijn hier op gebaseerd.
Afkopen van promotionele doeleinden van Marlies Dekker Fotografie is mogelijk.

Restitutie

Er vindt geen restitutie plaats van aanbetalingen voor fotoshoots. Wel kunnen we samen zoeken naar een nieuwe datum of ik kan een tegoedbon uitschrijven voor het betreffende bedrag.