Afscheidsfotografie en rouwfotografie

Afscheidsfotografie en rouwfotografie

Het vastleggen van het laatste moment. Afscheidsfotografie.

Waardevolle beelden
Waardevolle beelden die bijdragen aan de rouwverwerking van een geliefde of dierbare. Vastgelegd op gepaste afstand.

De dag van het afscheid gaat zo snel aan je voorbij dat het voor velen erg prettig is de momenten samen nog eens te kunnen herbeleven. Gebleken is dat dit bijdraagt aan de rouwverwerking.
Het gevoel van samen zijn, een lach om de mooie verhalen, een uitvaart is een intiem en bijzonder moment.

Als doorgewinterde fotograaf vertel ik het verhaal van deze dag middels een reportage.  Waarbij het gevoel van de dag wordt vastgelegd.  Afscheid nemen doe je tenslotte maar een keer en elke uitvaart is uniek.

afscheidsfotografie

Ervaring
Als reportagefotograaf heb ik bergen ervaring met het vastleggen van sfeer en het verhaal in bijzondere beelden. Een dierbare herinnering aan een laatste groet.

Ik werk met apparatuur waarbij ik in diverse omstandigheden op gepaste afstand kan werken, zodat de ceremonie allerminst verstoord wordt.

afscheidsfotografie rotterdam

Tarief

Het vastleggen van de uitvaart kost 795,- Euro inclusief 2 uur op locatie, minimaal 50 foto’s, een klein album en een slideshow van de dag. Ik ben werkzaam in rotterdam en geheel Nederland. De reistijd tot een half uur enkele reis is bij de kosten inbegrepen, de reiskosten zijn 0,45 per kilometer. Uren kunnen naar wens worden uitgebreid.
Mail me gerust voor meer informatie, een uitvaart reportage is tenslotte altijd op maat. Ik bespreek vooraf de wensen met jullie door.

afscheidsfotografie