trouwfotograaf Rotterdam – Anita en Samuel

Vandaag mag ik op pad met Anita en Samuel. Met het kennismakingsgesprek heb ik al direct een leuke click met beiden, dus ik heb reuze zin in de bruidsfotografie vandaag in Rotterdam!
Samuel, een goedlachse Java-programmeur, is met zoonlief Julian op hun thuisadres terwijl ik in de ochtend met de trouwfotografie bij Karin en vriendin Jamilla start waar Anita zich omkleed. Anita wordt omgetoverd tot een echt prinsesje met haar diadeem en sexy dress met open rug.
De dames helpen mijn lieve bruid in haar jurk en de ringen worden nog even op een decoratief plekje in de tuin op de foto gezet.

Samuel staat al snel voor de deur met een boeket vol rode rozen welke erg goed matchen met de lippenstift van Anita en dan is het tijd om af te reizen naar Diergaarde Blijdorp waar we in de Japanse tuinen starten met de fotoshoot. Hoe mooi de dag begint met een nazomerzonnetje zo snel is het ook afgelopen met het droge weer. De eerste druppels vallen en bewapend met wat flitsers duiken we snel het Oceanium in. Het kost wat moeite om alle bezoekers even op afstand te houden. “Sorry voorbijgangers als ik even gilde dat u ECHT even een minuutje moest wachten en niet door mocht lopen”… alles voor de perfecte foto toch? 😉 Het resultaat mag er dan ook zijn!

We genieten nog even van een lunch in Blijdorp voordat we naar het stadhuis rijden. Ondertussen is het gaan hozen en gewapend met paraplu’s rennen we naar de auto’s om af te reizen naar de Coolsingel. Deze staat blank en het regent helaas nog steeds als Samuel en Anita aan komen rijden om hun entree te maken. Maar ach.. wat maakt het weer ons uit.. we vieren vandaag de liefde en met een mooie ceremonie worden Anita en Samuel man en vrouw.

Dan reizen we af naar Lommelrijk waar de gasten worden getrakteerd op een uurtje bowlen. De flitsers komen weer uit de tas en voordat alle familie en vrienden de baan op mogen zet ik het bruidspaar nog even op de baan, wat een super leuk shot oplevert. Julian is vandaag mijn assistent om de flitsers neer te zetten. Dank je wel Julian!
Aansluitend wordt er gedineerd in Lommelrijk en voordat de zon onder gaat neem ik het bruidspaar nog even mee op de steiger met een paar ballonnen die ik in de zaal heb zien hangen. Het licht is zo mooi deze avond en de regen is allang verdwenen, dus dit is een mooie afsluiter voor de categorie “fotoshoot” in het avondlicht. Na dit mooie moment gaan we snel naar binnen om de taart aan te snijden. En dan… is het tijd om het feest te openen met een intieme dans waarbij Anita en Samuel even heerlijk bij elkaar wegdromen.

Lieve Anita en Samuel. Ik heb het deze dag enorm naar mijn zin gehad met jullie en jullie lieve familie en vrienden. Van harte gefeliciteerd. Geniet van jullie preview!

trouwfotograaf rotterdam blijdorp
trouwfotograaf-rotterdam-blijdorp

trouwfotograaf-rotterdam-blijdorp


bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf Rotterdam – Joyce & Eric

Als ik als bruidsfotograaf voor de bruidsfotografi...