Woningfotografie

U verkoopt uw producten of uw woning echt vele malen sneller met behulp van de juiste foto’s en professionele interieurfotografie ! Dat is een bewezen feit!
Met oog voor styling geef ik interieuradvies en maak ik de ruimte rustig samen met de opdrachtgever, u dus.

Woningfotografie en interieurfotografie bij een makelaar is vaak een stuk duurder en zij zijn veelal niet gespecialiseerd in vormgeving en compositie. Met oog voor detail geef ik gedegen advies waarom dat ene stoeltje daar juist weg moet of help u met het stylen van elementen die bezoekers van makelaarssites juist aanspreekt; kortom ik neem de tijd voor uw interieurfotografie.

Ik maak prachtige, rustige foto’s die de woning op haar gunstigst weergeeft, waardoor kijkers sneller geneigd zijn ook daadwerkelijk een bezichtiging te plannen.

Ik maak een fotoreportage waarbij de woning vanuit de mooiste hoeken gefotografeerd wordt. De investering bedraagt 595 euro (voor bedrijven ex btw). Hier zijn minimaal 10 foto’s in begrepen. Een echte eye-catcher tussen alle overige woningen op Funda of op de diverse makelaarssites.
Deze foto’s van uw woningfotografie kunnen uiteraard ook gedeeld worden op Social Media, in een advertentie en op Funda. Ik ben 1 tot max 1,5 uur op locatie aanwezig, maar uiteraard kunt u me per half uur langer boeken. Per half uur extra krijgt u dan ook 5 volledig bewerkte foto’s extra op de hoogst mogelijke resolutie toegestuurd. De reistijd binnen een half uur zijn bij de kosten inbegrepen, de reiskosten zijn 0,45 per kilometer.

Bekijk ook eens de portfolio interieurfotografie >