Trouwfotograaf Leidschendam Scheveningen – Beachclub Naturel Tuire & Marijn

Vandaag mag ik voor de bruidsfotografie van Tuire en Marijn naar het strand van Scheveningen en Leidschendam. Het is de tweede dag van de herfst en dat zullen we weten ook. Een bruiloft die in het teken staat van onvervalste herfst en regen. Een oud gezegde zegt dan dat je huwelijk gezegend is met voorspoed! So far so good πŸ™‚

Ongeveer een half jaar geleden ontmoet ik Tuire. Een super spontane en hartelijke dame met haar roots in Finland. Samen met Marijn woont ze in Leidschendam, maar omdat Marijn vaak in het buitenland verblijft voor zijn werk komt Tuire alleen naar het kennismakingsgesprek.
Als ze vertrekt weet ik dat dit een fijne dag gaat worden op 22 september. Het klikt direct en het is altijd fijn om de trouwfotografie te mogen verzorgen voor mensen waar je een connectie mee hebt.

Als ik in de ochtend start in Leidschendam is het een drukte van belang met alle vriendinnen die uit alle windstreken zijn gearriveerf om de bruid vandaag te supporten. Van Amerika tot Ierland en natuurlijk een aantal Finse ladies.

Als Marijn aankomt loop ik alvast naar beneden om met de bruidegom kennis te maken. Beiden fervent Land Rover rijders, dus ik heb hem al eens via de Facebook Forum gesproken, maar nog niet eerder live ontmoet. Tuire kan geen moment langer wachten tot dat de deur open gaat. Voordat we er erg in hebben wordt de deur open gerukt door de ongeduldige Tuire. Marijn heeft niet eens kans om aan te bellen πŸ™‚

We gaan op pad naar het stadhuis van Leidschendam, waarbij ceremoniemeester en ‘best man’ Jeroen voor me uit rijd in de rode Β Tesla van Marijn. Marijn zelf komt met bruid Tuire aanrijden in een van zijn andere auto’s. Niet zijn Defender 110 maar een heuze Trabant!
De zaal is goed gevuld met alle familieleden en vrienden uit Nederland en Finland. En als Tuire en Marijn elkaar het Ja-woord hebben gegeven worden ze binnen op bellenblaas verrast op de trappen van het stadhuis. Buiten regent het pijpestelen.

Tuire en Marijn vieren hun bruiloft op het strand in Scheveningen in Beachclub Naturel. Strand! Mijn favoriete plek. Beachclub naturel is prachtig gedecoreert en een heerlijke plek aan het einde van het Zwarte Pad in Scheveningen. Omdat het regent stappen Tuire en Marijn bij mij in de auto, om het laatste stukje over het strand naar Naturel te rijden. Helaas is het zand zo mul dat we op een klein heuveltje voor de strandtent vast komen te zitten, maar doorgewinterde terreinrijder Marijn weet hem samen met vriend Ger zo weer los te krijgen en heeft er zichtbaar plezier in dat dit op zijn trouwdag gebeurt. Tja als je zelf Land Rover rijdt is het wel heerlijk typerend om op je trouwdag met een schep in je handen te staan ;).

Binnen wordt er getoast en geborreld. De geplande fotoshoot op het strand valt helaas in het water. Het hoost continu en als de regen heel even met wat mindere hoeveelheden naar beneden komt rennen we snel het strand op om een paar foto’s aan zee te maken. De sluier van Tuire draait door de storm rondjes om zijn as en de regent striemt in mn gezicht. Snel naar binnen voor plan B. Ik ga op zoek naar wat plekjes in de strandtent om wat foto’s te maken en zelf de wc doet dienst als fotoshoot locatie πŸ™‚ Je moet tenslotte roeien met de riemen die je hebt.
Na het walking dinner volgt de feestavond met speeches van ouders en vrienden en muziek van Tuire’s zusje. De taart wordt aangesneden en DJ Stijn (aanrader) zorgt er voor dat het al snel een gezellige boel wordt op de dansvloer.
Een heerlijke dag met super lieve, relaxte mensen. Tuire en Marijn ik heb genoten. Geniet van jullie preview!
Uncategorized
Trouwen op het strand Elements Beach Westland – Lindy en Arend-Jan

Trouwen op het strand 's Gravenzande - Elements be...