Trouwen op het strand Elements Beach Westland – Lindy en Arend-Jan

Trouwen op het strand ’s Gravenzande – Elements beach

Zand, zee, zitzakken en blote voeten met een vleugje Rotterdam zo zou je de bruiloft van Lindy en Arend-Jan op het strand het beste kunnen omschrijven. Beiden zijn fervent kitesurfers dus net als ondergetekende dol op zee en strand. Lindy en Arend-Jan belandden samen met hun zoons Mees en Raaf  (jaja Lindy heeft drie vogelmannen in haar huisje) gezellig bij me op de bank voor een kennismaking.
Gelijk een leuke klik en zo blijkt: een heerlijke locatie om te trouwen: Elements Beach.

Als ik als trouwfotograaf op hun dag start bij het ouderlijk huis van Lindy is het al heerlijk druk in huis met vrienden en familie en diverse voorbereidingen. Lindy is de kalmheid zelve. Nog even een laatste kwastje make-up en dan staat Arend-Jan met beide kleine mannen al te trappelen voor de deur. Achter het huis van Lindy’s ouders aan het water maken we nog even wat foto’s met Dordrecht op de achtergrond en dan vertrekken we in het groene Volkswagenbusje naar hartje Rotterdam waar Lindy en Arend-jan elkaar hebben leren kennen. Een snelle stop bij Rotown mag dan natuurlijk ook niet ontbreken.

Trouwen op het strand

Aansluitend rijden we naar het strand en maken Lindy en Arend-Jan hun entree bij Elements Beach.
Een mooie, heel persoonlijke ceremonie volgt met een overweldigend duo op gitaar tussen de speeches door. Ik zing stiekem zachtjes mee, echt kippevel! Er wordt aansluitend geborreld en genoten en in de avond geniet iedereen van de heerlijke gerechten tijdens het diner, want lekker eten serveren dat kunnen ze wel in de leukste strandtent van ’s Gravenzande!

Lindy en Arend-jan openen de avond met een dans voordat het feest losbarst. De twee dj’s draaien heerlijk relaxte house en langzaam vult de dansvloer zich met de avondgasten. Een topdag met twee heerlijke mensen waar de liefde van af spat op een heerlijke locatie aan zee. Geniet van jullie preview!

bruidsfotografie-westland-strand-elements-beach
bruidsfotografie-westland-strand-elements-beach
bruidsfotografie-westland-strand-elements-beach
bruidsfotografie-westland-strand-elements-beach


bruidsfotografie-westland-strand-elements-beach
trouwen op het strand bruidsfotografie westland elements beach


bruidsfotografie-westland-strand-elements-beach
award winnende fotograaf
Trouwfotograaf Utrecht – Trouwen in Utrecht Joëlle & Gerd

14 september is het vandaag als ik voor de trouwfo...