Trouwfotograaf Brielle – Kasteel Ravesteyn Heenvliet – Sarin & Esther

Trouwen in Heenvliet Kasteel Landgoed Ravesteyn Heenvliet

Potverdorie wat een feestje vandaag. Geen 1 maar twee mooie dames in prachtige bruidsjurken voor mijn camera, want Sarin en Esther gaan trouwen. Op een van de allermooiste en meest gevarieerde locaties die Nederland rijk is, namelijk de prachtige ruïne van Heenvliet: Het kasteel op landgoed Ravesteyn. Een thuiswedstrijdje voor mij, want hoe vaak komt het voor dat het bruidspaar maar 2 km bij je vandaan trouwt. En dan ook nog eens op een bijna windstille zomerdag met 22 graden met een wolkje en een zonnetje…. bofbipsen zijn deze twee bruiden vandaag.

Als trouwfotograaf reis ik in de ochtend naar Brielle waar Esther voor me open doet. Mijn mond valt open van verbazing, want hoewel deze blonde dame niet vaak make-up draagt is ze nu echt super mooi opgemaakt. Heel subtiel, prachtig! Ik fotografeer Esther als haar haar wordt opgestoken en als haar moeder en zus haar in haar jurk helpen en dan is het voor mij en videograaf Jan-Willem al heel snel weer tijd om naar Heenvliet te vertrekken waar bruid Sarin in het B&B op de pitoreske Markt al staat te wachten om haar jurk aan te trekken.

Sarin en Esther zien elkaar voor het eerst onder toeziend oog van familieleden in de tuin. Ze zijn voor dit moment van elkaar gescheiden door de grote groene poort op de Markt van het prachtige landgoed. Als deze open gaat is het een emotioneel zien en ik moet zeggen dat ik zelf ook wel even moet slikken… Hoe mooi is het toch elke keer weer om de liefde te mogen vieren.

In de mooie tuinen op en rond de ruïne maken we foto’s en aansluitend vindt de ceremonie plaats op weer een ander deel van het landgoed. Het is de eerste keer dat hier getrouwd mag worden, een uniek moment en zelfs een reporter van het Algemeen Dagblad is aanwezig om het huwelijk van de dames te verslaan. De ceremonie is vol emoties met tranen van geluk tussen alle bomen en planten die het landgoed rijk is en als de taart wordt aangesneden en het glas wordt geheven zijn Sarin en Esther officieel vrouw en vrouw 🙂

Het diner vindt plaats op een wel heel idyllische locatie op weer een ander deel van het terrein. Met uitzicht op de ruïne en lampionnen in de oude bomen en met een zonnetje door de toppen van de bomen is deze diner-locatie een plaatje! Het verrukkelijke eten wordt verzorgd door Ruud en zijn team van restaurant de Hoecksack en ook videograaf Jan-Willem en ik worden door hen in de watten gelegd tijdens onze avondpauze. We zijn weer helemaal opgeladen als het feest losbarst in de feestelijk aangeklede tent waar DJ Tim van TMBsound.nl er na de openingsdans een spetterende avond van maakt. De feestlocatie met al zijn lichtjes ziet er in de avond echt super gaaf uit.

Lieve Esther en Sarin van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik heb genoten van jullie dag en alle lieve mensen om jullie heen. Geniet van jullie preview!

Locatie en B&B: Kasteel Landgoed Ravesteyn
Boeket en bloemen: Groen is Gras
Catering & diner: De Hoecksack
Bruidstaart: Taarthome
Geluid en DJ: TMBsound.nl
Videograaf: Slapshot (geen website)
Fotograaf: Marlies Dekker Fotografie

 

trouwfotograaf Brielle- Kasteel Ravesteyn Heenvliet
trouwfotograaf Brielle- Kasteel Ravesteyn Heenvlietbruidsfotograaf
Trouwfotograaf Rotterdam Fijnaart – Judith en Dirk

Judith en Dirk, wat een heerlijk stel om als trouw...