Trouwfotograaf Rotterdam Fijnaart – Judith en Dirk

Judith en Dirk, wat een heerlijk stel om als trouwfotograaf tijdens het kennismakingsgesprek op je bank te hebben. Vanuit Fijnaart richting Rotterdam gekomen om hun dag te bespreken. En wat voor dag! Trouwen op een prachtig eilandje en een fotoshoot bij een stoer Fort. Dirk is zelf ook huwelijksfotograaf en erg enthousiast. Er is direct een wederzijdse klik.

Als ik op de dag zelf in de ochtend bij Judith arriveer zijn de visagiste en de haarstyliste al bezig om deze natural beauty om te toveren tot een prachtige bruid. De moeder en zus van Judith helpen haar in haar jurk en dan is daar het vader-momentje waarbij paps toch wel zichtbaar emotioneel is om zijn dochter zo in haar jurk te zien. Ik geef hem geen ongelijk, Judith is een plaatje!

Dirk komt zijn bruid halen in een Landrover Series 3 en wie mij een beetje kent weet dat ik als Defender rijder dol ben op LandRover Defenders én Series. Van zo’n trouwauto word ik erg blij! Dirk vertelt me dat ze dit nog even geheim hielden voor me als verrassing! Hoe lief!
Judith en zoontje Finn nemen achterin de LandRover plaats en zo rijden we naar de fotolocatie. Finn heeft zijn eigen “Laro” mee om lekker mee te spelen terwijl papa en mama op pad gaan in Ford Sabina voor de fotoshoot.
Mijn collega Natalja sluit gezellig aan en terwijl we de toffe plekjes in dit Ford aan het ontdekken zijn besluit moeder natuur er maar eens een buitje op los te laten (hallo buienradar dít had u niet voorspelt). Snel halen we de paraplu’s uit de auto, maar het buitje wordt al snel een stortbui en stopt niet meer zodat we genoodzaakt zijn binnen verder te gaan. Geen probleem, creatievelingen vinden altijd wel wat leuks. De flitsers worden uit de tas gehaald en zo worden er ook binnen wat toffe plaatjes geschoten.

Judith wordt weer ‘ingeladen’ in de LandRover series en met Dirk achter het stuur vertrekken ze naar de trouwlocatie voor de plechtigheid. Tijdens de ceremonie waait het aardig, maar het blijft gelukkig droog. Dat Judith en Dirk stapelgek op elkaar zijn straalt er van af. Tijdens de ceremonie laten zij elkaars hand niet meer los. Na de ceremonie is er een mooie gelegenheid om nog wat extra foto’s te schieten in het landschap terwijl de familie en vrienden zich vermaken met een heerlijke cupcake en een lekker drankje.
Na het diner feest het bruidspaar nog verder met familie en vrienden om hun liefde te vieren; het mooiste wat er is.

Lieve Dirk en Judith, nogmaals van harte met jullie huwelijk! Geniet van jullie preview!bruidsfotograaf
Trouwfotograaf Baarn Hooge Vuursche – Antoinette & Thomas

Trouwen in Baarn Hooge Vuursche Antoinette en Thom...