Bruidsfotografie Rotterdam – Dudok in het park

Bruidsfotografie Rotterdam

Bruidsfotografie in Rotterdam met een heerlijk stel vandaag. Bij Dudok in het park waar ik de als trouwfotograaf de bruidsfotografie van Claartje en Rick mag verzorgen. Een dag die super zonnig (en met koffie met- en zonder suiker) begint bij Claartje en Rick thuis.
De kids zijn lekker aan het spelen terwijl Claartje met haar vriendin Lotte de ochtend start op de bank met haar koffie.
Al snel staat vriendin Jacqueline voor de deur met een ronkende bolide. jacqueline zal Claartje’s haar stylen. Maar niet voordat Rick even een rondje in de glimmende Ferrari heeft gemaakt :).
Mams is present als de jurk aan gaat en we vertrekken na de first look naar hartje Rotterdam voor de fotoshoot.

Loveshoot in Hartje Rotterdam

Vanaf de kop van Zuid wandelen we door dit fotogenieke deel van Rotterdam. De wind steekt op met een herfstachtige regen in ons kielzog maar we houden het droog tijdens de loveshoot in Rotterdam. Mooie wolkenpartijen zorgen voor prachtige plaatjes met Claartje en Rick als mijn modellem in het stedelijk landschap vandaag. Want Rotterdam is hun stad.

Op het nippertje zijn we weer bij de auto, want de regen komt nu toch echt met bakken naar beneden. Als Claartje en Rick aankomen bij Dudok in het park staat Claartje’s paps al klaar met de paraplu om zijn dochter te verwelkomen en droog naar binnen te loodsen.
In de warme zaal van Dudok zijn de kaarsjes aangestoken en worden Claartje en Rick eindelijk man en vrouw. Een ceremonie met een lach en een traan, want waar de liefde wordt gevierd mogen emoties zijn.
In de naastgelegen zaal wordt de taart aangesneden. Vervolgens duiken we nog snel even het park in voor wat foto’s in het groen.

Dineren in stijl bij Dudok

Lotte decoreert de tafels en maakt er een smaakvol plaatje van. Familie en vrienden eten met elkaar in de twee aaneengesloten ruimtes. Ondanks de wettelijke afstand vanwege Corona, is het door de lange tafels een sfeervol geheel. Het glas wordt geheven op Claartje en Rick.
Lief bruidspaar nogmaals van harte met jullie huwelijk. Geniet van jullie preview.

bruidsfotografie rotterdam dudok in het park bruidsfotografie rotterdam dudok in het park bruidsfotografie rotterdam dudok in het park bruidsfotografie rotterdam dudok in het parkbruidsfotografie rotterdam dudok in het park bruidsfotografie rotterdam dudok in het park

breda
Trouwen in Breda en Oudenbosch

Trouwen in Breda Kimberley en Stan trouwen in Oud...