Trouwen in Breda en Oudenbosch

Trouwen in Breda

Kimberley en Stan trouwen in Oudenbosch na hun photoshoot in Breda bij het kasteel Bouvigne. Het is begin september en prachtig weer.

In de ochtend start ik bij Kim, waar ze in haar trouwjurk wordt geholpen door haar moeder. Stan komt niet veel later en samen rijden we naar Breda voor de fotoshoot in de tuinen van kasteel Bouvigne in Breda.
Met wat aanpassingen in Coronatijd mag er gelukkig nog steeds getrouwd worden in deze maand tijdens een mooie intieme bruiloft met familie en vrienden. En met de fijne temperatuur trouwen Stan en Kim heerlijk buiten in het bos bij Oudenbosch.

Na de ceremonie geniet iedereen van de nazomerzon tijdens de gezellige borrel, waarbij het kersverse bruidspaar samen de taart aan snijdt. Kim en Stan…geniet van jullie preview!

Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch BredaTrouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch BredaTrouwen in Oudenbosch Breda
Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch BredaTrouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch BredaTrouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch Breda Trouwen in Oudenbosch BredaTrouwen in Oudenbosch Breda

day in the life
Day in the life – Gezinsfotografie

Day in the life fotografie - Gezinsfotografie - Fe...