Trouwfotograaf Utrecht Hooge Vuursche Baarn – Saskia & Fons

Trouwfotografie Hooge Vuursche – Baarn

Saskia en Fons trouwen in de Hooge Vuursche in Baarn. Een prachtig landgoed waar alles altijd tot in de puntjes geregeld is en met een prachtig bos op locatie voor bijvoorbeeld een fotoshoot in het groen.
Ik ontmoet het bruidspaar op locatie waar ik hartelijk wordt ontvangen door Saskia en Fons.

Saskia gehuld in een cremekleurige jurk en Fons gehuld in een super gaaf pak met ruit. Beiden geven aan dat ze de fotoshoot toch wel heel spannend vinden.
“We zijn een stel wat in het openbaar niet snel zal knuffelen en nu is er ook nog eens een fotograaf bij” vertellen ze met een knipoog. Ik snap het wel; je staat niet elke dag zo samen voor de camera…maar op je trouwdag mag je de liefde vieren en we maken er een feestje van, want ook daar boeken bruidsparen mij voor; Je op je gemak voelen en heerlijk jezelf kunnen zijn! We wandelen wat, we lachen wat en Saskia en Fons genieten van elkaar op dit bijzondere moment voor hun huwelijk.

Terwijl ik de toffe plekjes in het bos vind komen de mooiste plaatjes voor mijn lens voorbij van een prachtig verliefd stel wat ontspannen door het veld wandelt. Fons vertelt me aan het eind van de dag dat hij dit onderdeel achteraf echt een super leuke ervaring vond. Nou Saskia en Fons dat is terug te vinden in jullie foto’s… de liefde spat er van af!

’s Middags worden de daggasten begroet welke blijven logeren op het landgoed en na een gezellig samenzijn met een drankje gaan de gasten aan tafel in de fraai aangeklede dinerzaal.
Na het diner is het tijd voor de ceremonie welke dus in de avond plaats vind. Buitengewoon ambtenaar Gert van der Vuurst voltrekt het huwelijk en geloof me: deze leuke man wil je graag op je bruiloft hebben als babs. Hij weet als geen ander je gasten te ontroeren met zijn mooie verhalen over de liefde.

Na de speech is het direct tijd voor taart én feest. Familieleden hebben sketches ingestudeerd en later op de avond komen de beentjes goed los op de dansvloer.
Lieve Saskia en Fons, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Geniet van jullie preview!

bruidsfotograaf
Trouwfotograaf Rotterdam – Patricia & Richard

Trouwfotograaf Rotterdam Vandaag mag ik de bruids...