Trouwfotograaf Dordrecht – Villa Augustus Jolente & Marco

Vandaag rijd ik als trouwfotograaf voor mijn trouwfotografie naar Dordrecht naar Jolente en Marco, een paar apart! Sommige mensen zijn zo authentiek dat ik daar echt van kan genieten. Ik had beiden al eerder voor mijn lens in december voor de loveshoot voor hun creatieve trouwkaart die Jolente zelf heeft ontworpen. Het is een heerlijk dag op het Ouddorpse strand als we de foto’s voor hun loveshoot maken. Marco, super enthousiast als hij is, rent met Jolente breed lachend het duin op en af, wat super leuke foto’s oplevert voor hun zelf bedachte, originele trouwkaart. Deze toffe kaart wil ik jullie niet onthouden dus even snel een foto met de telefoon…. CHECK!
(is ie tof of is ie tof! :))

trouwkaart

Marco gaat er helemaal voor en is super enthousiast en dat maakt deze attente gom zo’n super leuke vent. Jolente, net zo eigenwijs, oogt wat rustiger wellicht, maar geeft overal wel graag een eigen twist aan. Ik ben dan ook super benieuwd wat voor jurk “mijn bruid” vandaag zal aantrekken. Dat het anders dan anders zal zijn verwacht ik stiekem wel een beetje, maar hoe gaaf… een vintage jurk uit de jaren 30, overgevlogen uit Amerika, gekocht bij een vintage store, gespecialiseerd in bijzondere jurken in Amsterdam. Prachtig!

Als Marco aan belt blijkt dat beiden ook op het vlak van “how to dress on your special day” prima bij elkaar passen… net even anders en hoé gaaf….mét hoed! We starten na de first-look bij Villa Augustus voor een korte fotoshoot, de plek waar later op de dag ook een borrel en diner plaats gaan vinden. Daarna maken we diverse foto’s in Dordrecht, in de omgeving van het stadhuis, waarbij Sterre, één van de zussen van Jolente, me assisteert tijdens de shoot. We lunchen bij Finn’s in Dordrecht en aansluitend brengt Marco Jolente naar het stadhuis in een heuse bakfiets, waar het burgerlijk huwelijk wordt voltrokken. Aansluitend wordt het huwelijk in de nabijgelegen kerk bezegeld met een prachtige dienst waarbij Marco de mooiste geloften “ever” schrijft voor zijn vrouw. Kippevel! Jolente spreekt haar geloften aan Marco niet uit, maar zingt ze! Ik ben ontroerd door de mooie woorden en moet echt even slikken (handig zo’n camera voor je neus als je geen Fishermans-friends bij je hebt 😉

Na de dienst staat er een taartenbuffet klaar met taarten in alle kleuren en maten, super feestelijk en er wordt heerlijk van gesmuld van klein tot groot 🙂 In een Amerikaanse schoolbus vertrekken de daggasten naar Villa Augustus waar er wordt geborreld en het bruidspaar de gasten verrast met een heuse Rumba!  So you think you can dance? Nou Marco en Jolente wel! Aansluitend start het diner, want smakelijk eten is Villa Augustus niet vreemd. Aan de lange stijlvol gedekte tafels wordt heerlijk gegeten van alle verse gerechten, terwijl familie en vrienden het bruidspaar verrassen met diverse sketches en de beide zussen van Jolente zelfs speciaal een lied hebben geschreven voor het bruidspaar, met de toepasselijke tekst: “JA!”.

Lieve Jolente en Marco, bedankt voor een prachtige dag in hartje Dordrecht. Nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet van jullie preview!

trouwfotograaf-dordrecht
trouwfotograaf-dordrecht

trouwfotograaf-dordrechtaward winnende fotograaf
Yang & Shidán – Trouwfotograaf Rotterdam

Nog niet zo lang geleden ontving ik Yang en haar a...