Trouwfotograaf Delft – Marjolein & Thijs

“Je krijgt wat je verdient” zeggen ze wel eens en dat is bij Marjolein en Thijs vandaag zeker van toepassing!
Als ik als trouwfotograaf de dag voor hun trouwfotografie begin in het B&B waar Marjolein en haar ouders zijn neergestreken in hartje Delft is het op en top zomer. De zwaluwen gieren boven de daken en de zon staat te stralen aan de hemel.

Als Marjolein wordt opgemaakt en gekapt komt vriendin Wendy als eerste aan bij het B&B om haar vriendin te bewonderen. Even later staat Thijs voor de deur om zijn bruid op te halen in een geweldige bruidsauto met open dak.

Voor de fotoshoot gaan we op pad in de binnenstad van Delft en in het groen van Delftse Hout, waarna we terugkeren naar het B&B voor een goed verzorgde lunch om de inwendige mens te versterken.
Ceremoniemeesters André en Arjen zijn zo lief om voor mijn koffer te zorgen als we naar het stadhuis wandelen voor de ceremonie en aansluitend naar de kerkdienst. Omdat muziek een erg belangrijk deel in het leven van Marjoelin en Thijs is worden er ook tijdens de dient diverse muziekstukken ten gehore gebracht in de prachtige kerk. Een mooie dag met lieve mensen.

Na de dienst reizen we af naar Rijswijk om in Vlietzicht te dineren en te feesten, waarbij het bruidspaar wordt getrakteerd op een muzikale serenade van hun bevriende medemuzikanten en de avond openen met en spetterende openingsdans.

Marjolein en Thijs ik heb enorm genoten. Jullie zijn twee hartverwarmende mensen waar ik me vandaag enorm thuis voelde met hele fijne vrienden om jullie heen. Geniet van jullie preview en tot snel!


trouwfotograaf-delft-marjolein-thijs-28
trouwen-delft

 

bruidsfotograaf
Trouwfotograaf Veere / Middelburg – Seline & Wilco

Seline en Wilco geven elkaar het ja-woord in Veere...