Trouwfotograaf Delft – Maaike & Jonne

Als ik in de ochtend bij het ouderlijk huis van Jonne aan kom zit bruid Maaike al volop in de krullers in de schoonheidssalon van haar schoonmoeder. Haar haar wordt prachtig opgestoken. Jonne komt even later aan op zn fietsje om zich om te kleden en mag Maaike natuurlijk niet zien!
Beiden kleden zich op zolder om, apart van elkaar. Maaike en Jonne hebben een brief voor elkaar geschreven waarin ze elkaar vertellen hoeveel en waarom ze zoveel van elkaar houden. Super romantisch!

Ze zien elkaar voor de deur van Jonne’s ouderlijk huis, maar niet voordat Jonne’s mams haar zoon nog even fijntjes “afpoedert” tegen het glimmen, want het is een hete zomerdag. Daarna klimt het paar in de te gekke trouwauto, een tot in de puntjes gerestaureerde Opel, zodat we op pad kunnen gaan voor de fotoshoot in het groen van de omgeving van Delft. De zon staat hoog aan de hemel en samen met assistent Jelle zetten we het paar in het hoge gras. De klassieke Opel is een super fotogeniek object zo midden in de natuur.
Maaike en Jonne trouwen in het stadhuis van Delft waar babs Frank er zoals altijd een feestje van maakt met zijn humorvolle speeches. Na de ceremonie duiken we nog heel even de kroeg in waar Maaike en Jonne elkaar ontmoet hebben.

Als Maaike en Jonne eindelijk een echtpaar zijn worden alle familieleden en vrienden in de witte Engelse bus door Delft gereden naar hotel Vermeer waar de taart in de tuin wordt aangesneden en waar iedereen kan genieten van een heerlijk drankje in de schaduw van de tuin.
We vervolgen onze reis met de bus naar de molen waar iedereen een ijsje krijgt en eindigen de rit bij de Brasserij waar het paar aan tafel gaat aan lange tafels in de tuin, want het is prachtig zomerweer.
De feestavond wordt geopend met een dans van Maaike en Jonne, maar wat Jonne niet weet is dat Maaike met haar vriendinnen en vrienden nog een extra dans heeft ingestudeerd speciaal voor Jonne! Diens mond valt dan ook open van verbazing als Maaike met haar vriendinnen een wel heel professionele act op voert voor haar man 🙂 De “oeh’s en aaaah’s” zijn dan ook niet van de lucht. Toppertje!

Een prachtige dag met een geweldig lief paar in het mooie Delft.  Lieve Maaike en Jonne geniet van jullie preview!brasserij delft trouwfotografie

bruidsfotograaf
Trouwen op het strand – Trouwfotograaf Westland – Natasha & Bart

Als ik voor de trouwfotografie in het Westland 's ...