Annemieke & Jasper Trouwen tussen de vogels – Avifauna

Annemieke & Jasper Trouwen tussen de vogels – Avifauna

Als je zo dol op dieren bent als Annemieke en Jasper en je ouders een volière vol hebben met diverse vogelsoorten dan is trouwen op het vogelpark Avifauna een toffe optie om buiten te trouwen. En dat is exact wat Annemieke en Jasper voor ogen hebben op hun trouwdag. Als ik als trouwfotograaf voor de bruidsfotografie van dit lieve bruidspaar naar het ouderlijk huis van Annemieke rijd is het al heerlijk warm in de ochtend. Buienradar laat een klein zomers buitje zien vandaag maar ook geregeld zon wat vandaag resulteert in een broeierig lentedagje.

Als ik voor de trouwfotografie arriveer wordt Annemieke prachtig opgemaakt door Dana van Lovely weddings. Het is gezellig en Dana is een vrouw naar mn hart want ze laat Annemieke stralen en heeft duidelijk veel plezier in haar werk. Het haar van Annemieke wordt prachtig opgestoken door de vaardige handen van Dana.

Jasper staat in een prachtig pak al snel voor de deur met een glimmende Jaguar en we gaan op pad naar Avifauna voor de fotoshoot. Er valt een tropisch buitje, maar noemenswaardig is het niet en gewapend met een kaart van het park gaan we op zoek naar alle leuke plekjes op het park.

Tijdens de ceremonie worden er diverse papegaaien losgelaten en 4 ara’s vliegen zij aan zij door de lucht. Echt een prachtig gezicht! De ringen worden aangevlogen door een Ara die er vandaag niet heel veel zin in lijkt te hebben, maar na een aantal aanwijzingen van de trainster landt hij dan toch keurig met het ringenzakje op de tafel. Tot slot worden er twee witte duiven losgelaten door het pas getrouwde paar, kortom een dag die echt in het teken van vogels staat.

Aansluitend volgt er een gezellige borrel met uitzicht op de flamingo’s (een van de de lievelingsvogels van Annemieke) en wordt er gezellig gedineerd waarbij het bruidspaar wordt verrast met speeches en stukjes van familie, om daarna de feestavond te starten met het aansnijden van de taart en een intieme dans van Annemieke en Jasper. Als bruidsfotograaf kom ik op vele plekjes, maar vandaag was toch wel heel bijzonder met alle vogels om ons heen.

Annemieke en Jasper geniet van jullie preview en ik wens jullie een fantastisch huwelijk toe!

bruidsfotograaf
Trouwfotograaf Gouda / Reeuwijkse plassen – Lisa en Laurens

Als iik als trouwfotograaf in de ochtend start voo...