Trouwen Landgoed Vidaa Bergschenhoek – Nicole & Gijs

Als ik als trouwfotograaf ’s morgens afreis naar het huis van de mams van Nicole voor de bruidsfotografie van Nicole en Gijs is het buiten echt lente. De zon doet hard haar best er een mooie dag van te maken. Nicole maakt zich op bij haar mama en ook haar oma is aanwezig. Nicole hult zich voor haar bijzondere dag in een stijlvolle jurk. Als Gijs Nicole komt halen reizen ze in een heuse limousine af naar Landgoed Vidaa in Bergschenhoek. Omdat het nog wel wat fris buiten is wordt de ceremonie binnen gehouden en worden de ringen op een wel heel bijzondere manier aangevlogen. Kerkuiltje Luna van Uiltopia brengt Nicole en Gijs de ringen tijdens de ceremonie. Super schattig, zo tam is Luna.

Er wordt getoast op het fraaie landgoed waarbij bruid en bruidegom via een “trek-boot” naar de overkant gaan om de taart aan te snijden in de Yurt achter de Budhatuin. Een sfeervolle locatie in een echte Yurt! Terwijl de gasten buiten genieten van een vogelshow piep ik er met Nicole en Gijs tussenuit om foto’s te maken voor de fotoshoot trouwfotografie in de prachtige aangrenzende tuinen. Heerlijk dat alles op 1 locatie kan plaats vinden op dit landgoed. Aan het einde van de fotoshoot mogen Nicole en Gijs ook nog even met een aantal andere vogels van Uiltopia op de foto. Als vogelliefhebber kan ik mijn hart vandaag ophalen! Amerikaanse Torenvalk Flynn is onze favoriet! Maar ook Roodstaartbuizerd Kiara is echt prachtig om van zo dichtbij te zien!

Na een gezellige borrel is het tijd om te dineren waarbij het bruidspaar wordt verrast op diverse leuke sketches van vrienden en familie. Ik blijf nog gezellig even mee eten en voor dat ik als bruidsfotograaf vertrek gaan we na het eten nog heel even naar buiten voor een foto in het naastgelegen park waar de avondzon zo mooi op schijnt! Lieve Nicole en Gijs nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Geniet van jullie preview.
bruidsfotograaf
Trouwen in Kasteel Duivenvoorde – Jasmijn & Christiaan

Trouwen in kasteel Duivenvoorde Jasmijn en Christi...