Trouwen in Katwijk strand

Trouwen in Katwijk op het strand

Jacqueline en Tjapko trouwen vandaag in Katwijk. Als trouwfotograaf start ik bij bruid Jacqueline in de ochtend voor de bruidsfotografie, waar ik als eerste een heerlijke kop koffie van haar krijg. We hebben voor haar bruiloft al meerdere keen contact gehad en ‘Jacq’ is nu toch best een beetje nerveus, vertelt ze me. Ze wordt prachtig opgemaakt en samen met haar zus en vriendin trekt ze haar jurk aan. Het is gezellig!
Nog even wat shots voor de trouwfotografie bij Tjapko in Katwijk in het ouderlijk huis en dan is het tijd voor de first look, waarna we op pad gaan naar het strand.

Strandtent Zilt

Jacqueline en Tjapko trouwen bij strandtent Zilt. Heerlijk aan zee. De ambtenaar maakt er een mooie speech van. Een speech met een lach en een traan en al snel zijn ze dan eindelijk man en vrouw. Yes!

Fotoshoot Huis ter Duin

We gaan naar Huis ter Duin in Noordwijk voor een fotoshoot. Een pracht van een locatie met fraaie trappen, maar natuurlijk mag een fotoshoot op het strand ook niet ontbreken als je aan zee elkaar het Ja-woord geeft. De typische zomerhuisjes op het strand zijn erg typerend voor Katwijk. Het is een heerlijke avond met een mooie zonsondergang (sorry voor al het zand in je schoenen Tjapko ;)) maar het was het waard.

Lief bruidspaar, hier alvast een kleine preview van jullie bruiloft in Katwijk. Geniet er van!

Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strand Trouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strandTrouwen in Katwijk op het strand

bruidsfotograaf
Journalistieke bruidsfotografie RDM Kantine Rotterdam

Journalistieke bruidsfotografie in de RDM Kantine ...