Trouwen in het Wereldmuseum en Vertrekhal Rotterdam

Trouwen in het Wereldmuseum Rotterdam

Marleen en Jaco trouwen vandaag in het Wereldmuseum te Rotterdam en vieren hun feest in de Vertrekhal te Rotterdam. Het is 29 maart en ongelooflijk mooi weer als ik als trouwfotograaf naar Rotterdam afreis voor de trouwfotografie van Marleen en Jaco. Marleen is net bezig is haar jurk aan te trekken met haar hartsvriendin en mams. Jaco zal haar opwachten in de tuin van het Schielandshuis waar de familie al klaar staat om Jaco en Marleen te begroeten. Super leuk, want Jaco heeft nog geen idee hoe Marleen er uit gaat zien.

Na de first look wandelen we door hartje centrum Rotterdam en maken we onderweg her en der wat foto’s. We duiken de metro in om vervolgens aan het einde van onze wandeling te arriveren bij het Wereldmuseum, waar Jaco en Marleen elkaar het ja-woord gaan geven. Vrienden en familie staan al klaar op het balkon om het bruidspaar te verwelkomen. Babs Leo verbindt het paar vervolgens  in de echt, met een Feyenoord sjaal om de nek. Een echt Rotterdams huwelijk en een geweldige, humorvolle ceremonie.

Vertrekhal Rotterdam

Aansluitend gaan we met de watertaxi naar de Vertrekhal in Rotterdam. Hilariteit alom, want de chauffeur maneuvreert de bootjes alle kanten op met hoge snelheid. Het is zwoel buiten en de balkondeuren van de Vertrekhal staan open terwijl iedereen geniet van een drankje. Tijdens het diner worden Marleen en Jaco verrast met diverse speeches. Het feest wordt met een openingsdans geopend terwijl de zon buiten langzaam onder gaat. Marleen en Jaco dank jullie wel voor een super gezellige dag en geniet van jullie preview!vertrekhal rotterdam

bruidsfotograaf
Trouwfotograaf Rotterdam – Trouwen in Rotterdam Lommerrijk – Shannon & Joey

Het is wederom een super warme zomerse dag als ik ...