Kasteel Maurick – trouwfotograaf Barendrecht Anita & Martijn

Trouwfotograaf Barendrecht – Kasteel Maurick

Op een wel heel zomerse dag in april meld ik me ’s morgens vroeg bij het ouderlijk huis van Anita in Barendrecht, waar mijn dag als trouwfotograaf vandaag begint. Als ik ’s morgens vanuit Rotterdam op pad ga voor de trouwfotografie van Martijn en Anita geeft de buitentemperatuur al 20 graden aan. De lente is begonnen! Onder het toeziend oog van haar mama en zus wordt Anita’s bos gekrulde haren opgestoken en trekt zij haar trouwjurk aan. Ze is echt een plaatje!
Martijn staat al snel voor de deur; hij haalt Anita op in een super mooie Engelse klassieker en samen rijden zij naar het Kasteel van Maurick waar we in het aangelegen bos de trouwfotoshoot starten. In de omgeving is ook een prachtige weide waar ik in het natte gras lig om die ene toffe landschapsfoto te maken waar ik me elke keer weer op verheug. Geen moeite is Anita te veel. Of ze nu door bergen bladeren moet banen in het bos of door het natte gras. Heerlijk zo’n stoere bruid en het eindresultaat is dan ook super tof!
Ook binnen maken we nog een aantal foto’s met prachtig licht, want het klassieke kasteel leent zich daar prima voor.

Met een prachtig zonnetje wat tussen de bomen doorpiept is het echt lente en de ceremonie kan vandaag dus in de tuinen van het landgoed plaats vinden. Anita en Martijn komen aan in een roeibootje terwijl de gasten ongeduldig staan te wachten om een eerste glimp van hen om te vangen. Onder de bomen geeft het stel elkaar een warm Jawoord, welke met een romantische kus bezegeld wordt. Eindelijk zijn zij man en vrouw. Een heerlijke lunch wordt aansluitend geserveerd op het buitenterras van het kasteel en de huisgemaakte hapjes smaken hier altijd voortreffelijk. In de koelte van de parasols genieten de gasten van een hapje en een drankje voordat ze naar de kerk in Boxtel vertrekken. Anita en Martijn dank jullie wel voor een voortreffelijke dag! Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en geniet van jullie preview!
award winnende fotograaf
Trouwfotograaf Delft – Anne en Sander

Jippie! Het is lente en vandaag mag ik als trouwfo...