Jenny & Corné – Bruidsfotografie Delft

Jenny, Corné en hun zoon en dochter: Jens en Jara. Vorig jaar zaten ze allemaal bij me op de bank voor het vrijblijvende kennismakingsgesprek met meegebrachte tekeningen die de kids voor me hadden gemaakt. Zeer attent! Er was direct een klik en ik twijfelde er geen moment aan of ik wel of niet jullie fotograaf zou worden. Soms is het gelijk goed en dat was ook zo met Jenny en haar familie. Jenny en Corné trouwen 4 juni en het is een zomerse, warme dag als ik voor hun bruidsfotografie naar Delfgauw (vlakbij delft) afreis als trouwfotograaf. Jenny komt net van de kapper als ik aankom en ik fotografeer boven haar prachtige jurk en ringen, waarna de kleintjes worden aangekleed in feestkleding. Jens is reuze trots op zijn outfit en bekijkt deze dan ook vol bewondering in de spiegel.

Jenny trekt met behulp van haar zussen en mama haar jurk aan, want vele handen maken licht werk met alle knoopjes. Jens vindt zijn mama een prinses! De ouders van Corné wonen, heel handig, naast hun woonhuis, zodat ik daar nog snel naar binnen ga om wat aankleedfoto’s van de bruidegom te schieten. Het paar runt een komkommerkwekerij achter het woonhuis en nadat Corné zijn bruid is komen halen, maken we dan ook eerst wat foto’s in de warme kassen. De papa van Corné rijdt op zijn fietsje nog even naar achteren in de lange kassen om een in het oog springend stel kratten in de kwekerij weg te zetten voor de foto, wat een grappig fotomoment oplevert.

Voor de fotoshoot gaan we de natuur in; weilanden, bruggetjes en mooie lanen. We genieten we van een snelle lunch voordat het al weer tijd is voor de ceremonie, welke in de tuin van Jenny’s ouders plaats vind even verderop in de straat. Het is een unicum voor de gemeente waarin zij wonen want dit is de eerste keer dat er in eigen tuin getrouwd mag worden. De tuin is prachtig versierd! Iedereen zit heerlijk in het zonnetje en een pianist en zangeres maken de ceremonie compleet.
Na de ceremonie is er een drankje en natuurlijk de heerlijke taart, waarna we naar de kerk rijden waar de kerkelijke inzegening plaats vindt.

Na de kerkelijke inzegening, waarbij de zus van Jenny prachtige liederen vertolkt, gaan we terug naar de feestlocatie in de tuin om daar te dineren maar niet voordat we een groepsfoto hebben gemaakt tussen de buxussen in de tuin van Jenny’s ouders.
Na een warme dag begint het te rommelen in de lucht. Onweer! Even hopen we nog dat de bui overdrijft, maar helaas… de regen komt met bakken uit de hemel en dat net op het moment dat iedereen aan de feestelijk gedekte tafel aan het voorgerecht is begonnen! Iedereen snelt naar de partytent, waar de moeder van Corné een mooie speech houdt. Best gezellig zo met z’n allen onder deze overkapping. Gelukkig is de bui na een half uur overgedreven en breekt de zon weer door, wat voor een prachtig uitzicht vanuit de tuin op het achterliggende landschap zorgt! Iedereen gaat weer aan tafel, waar de vader van Jenny op zijn gitaar een mooi lied vertolkt met Jenny’ zus. Er heerst een gezellige, ongedwongen sfeer. Er is een kinderdisco voor de kleintjes en dan is het tijd om af te reizen naar de Brasserij in Delft waar het feest wordt gehouden. Jenny en Corné verrassen iedereen met een ingestudeerde dans! De “oeeeh’s” en “aaaah’s”  zijn dan ook niet van de lucht! Het ziet er geweldig uit. Na de dans vertrek ik om in de auto nog na te genieten van een heerlijke dag met lieve mensen!

Jenny en Corné… van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Hier volgt de preview van jullie foto’s.

bruidsfotograaf-rotterdam-1
bruidsfotograaf-rotterdam-2
bruidsfotograaf-rotterdam-38
bruidsfotograaf-rotterdam-3
bruidsfotograaf-rotterdam-5
bruidsfotograaf-rotterdam-4
bruidsfotograaf-rotterdam-6
bruidsfotograaf-rotterdam-9
bruidsfotograaf-rotterdam-7
bruidsfotograaf-rotterdam-8
bruidsfotograaf-rotterdam-10
bruidsfotograaf-rotterdam-11
bruidsfotograaf-rotterdam-12
bruidsfotograaf-rotterdam-13
bruidsfotograaf-rotterdam-14
bruidsfotograaf-rotterdam-15
bruidsfotograaf-rotterdam-17
bruidsfotograaf-rotterdam-18
bruidsfotograaf-rotterdam-19
bruidsfotograaf-rotterdam-23
bruidsfotograaf-rotterdam-20
bruidsfotograaf-rotterdam-21
bruidsfotograaf-rotterdam-27
bruidsfotograaf-rotterdam-24
bruidsfotograaf-rotterdam-25
bruidsfotograaf-rotterdam-26
bruidsfotograaf-rotterdam-28
bruidsfotograaf-rotterdam-29
bruidsfotograaf-rotterdam-30
bruidsfotograaf-rotterdam-31
bruidsfotograaf-rotterdam-32
bruidsfotograaf-rotterdam-33
regen-1
regen2-1
bruidsfotograaf-rotterdam-34
bruidsfotograaf-rotterdam-35
bruidsfotograaf-rotterdam-36
dans2-1
bruidsfotograaf-rotterdam-37

 

 

 

 

 

bedrijfsfotograaf
Land Rover Defender kalender / calendar

Land Rover Defender kalender / calendar De Land ...