Bruidsfotograaf Rotterdam – Diana & Casimir

20 oktober is de dag dat Diana en Casimir in het huwelijk treden. Als ik in de ochtend naar Rotterdam rijd voor de bruidsfotografie van dit lieve bruidspaar is het nog droog. Het zou vandaag een dag vol buien worden dus hoopvol kijk ik naar de lucht als ik uitstap bij het thuisadres van Casimir en Diana om te starten met hun trouwfotografie. Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. Dat lijkt een goede start. Casimir is al helemaal aangekleed in een prachtig pak en terwijl ik wacht op Diana die zich nog even bij de kapper ophoudt maak ik kennis met hun Cockerspaniel Flip en de twee vogels die het huis onveilig maken. Ik mag even kennis maken met vogel Lola en dan komt Diana binnen en gaan we een verdieping hoger om samen met haar zussen en mama haar jurk aan te trekken. Diana is echt een plaatje!
Paps komt natuurlijk als eerste zijn dochter in haar jurk bekijken en is aangenaam verrast. Dan komen de emoties bij Diana toch wel even los als ze haar papa in de armen valt voor een dikke knuffel.

Beneden staat Casimir ongeduldig in de woonkamer te wachten en Diana komt naar beneden geschreden voor de “first look”. Flip vind het maar gek dat het baasje in zo’n grote witte jurk gehuld is en komt Diana even een knuffel geven. Nadat de aanwezige familieleden en vrienden het bruidspaar gedag gezegd hebben gaan we op pad voor de fotoshoot in Kralingen, maar niet voordat Diana en Casmir zich even laten zien bij de buren die nieuwsgierig om de hoek van hun voordeur komen kijken. In de zilvergrijze Jaguar gaat het bruidspaar op pad en mijn assistente voor vandaag is Sharina die gezellig met me meerijdt. Als we uitstappen verruilt Diana haar trouwschoenen voor een paar regenlaarzen. Goed voorbereid is ze! Het eerste deel van de fotoshoot is het nog droog, maar het weer is definitief omgeslagen en dikke wolkenpartijen scharen zich boven ons samen. De wind trekt aan en ik vind Diana super stoer dat ze in haar blote jurk deze koude wind trotseert. We gaan naar het Kralingse bos waar Casimir als fanatiek motorrijder graag even wil poseren met een van zijn favoriete motoren, maar het weer is ons niet goed gezind en langzaam begint het te motregenen. Snel dus het bos in waar we net wat beschutter kunnen staan. Als Diana en Casimir vervolgens op de steiger lopen barst het noodweer echt los. De regen komt met bakken naar beneden en we snellen naar onze auto’s. Gelukkig heb ik alle foto’s kunnen maken die ik wilde maken.

Diana en Casimir trouwen vervolgens in het Stadhuis van Rotterdam. Een heerlijke ceremonie met een lach en een traan met een allervriendelijkste babs. Na de ceremonie vertrekken vrienden en familie naar Delft, terwijl wij op de trappen en in de tuin nog een aantal foto’s maken. In de Lindenhof te Delft wordt de taart aangesneden, wordt er heerlijk geborreld en vindt aansluitend het diner plaats met als kers op de taart het feest met een openingsdans van Diana en Casimir, waar zij vele maanden wekelijk voor hebben getrained. De prachtige zaal van de Lindenhof leent zich er natuurlijk ook erg goed voor. Diana laat me weten dat de dans niet geheel vlekkeloos is verlopen, maar geloof me… daar heb ik niets van gezien. Het zag er fantastisch uit!

Een hele mooie dag met super lieve mensen waar ik met een heel fijn gevoel op terug kijk als ik als bruidsfotograaf in mijn auto terug naar huis rijdt. Lieve Diana en Casimir van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel plezier met jullie preview!bruidsfotograaf-rotterdam
familiefotoshoot
Lifestyle fotografie – Familie fotoshoot op het strand Ouddorp

Marijke wil graag met haar drie grote liefdes op d...