Trouwen in Kortijk – Belgie

Trouwen in Kortijk België

Hoe leuk! Naïda en Francois komen speciaal uit Zwevegem naar Nederland om kennis te maken voor hun trouwfotografie. Er is direct een fijne klik met deze twee en in juli is het zo ver, ik reis als bruidsfotograaf af naar een prachtig dorpje vlakbij Kortijk waar ik zeer gastvrij wordt onthaald door de familie van Naïda in haar ouderlijk huis.
De mooie bruid wordt in haar jurk geholpen door haar mama en zus (die overigens ook prachtig fotografeert) en al snel staat de bruidegom voor de deur, die er met zijn galante strik uit ziet als een echte James Bond in zijn prachtige pak. Ook de poes is voorzien van een rode strik, want rood is de kleur van vandaag.

Trouwen in het stadhuis van Kortijk

Een korte fotoshoot vind plaats in de weide voor het idyllisch gelegen huis van Naïda’s ouders, waarbij ik met behulp van twee bezems onder het prikkeldraad kan door kruipen om de klaprozen vast te leggen (ze passen mooi in het rode thema). De buurman is zo attent zijn koetjes naar de weide naast het huis te geleiden, zodat het bruidspaar op de foto kan met deze beestjes (een wens van de mooie bruid). Daarna volgt een gezellige lunch in de tuin en beide ouders worden verrast met een presentje.

Dan is het toch echt tijd om te trouwen en de familie van Francois staat al paraat voor het stadhuis als we aankomen. Het ja-woord wordt gegeven in de prachtige klassieke zaal van het Stadhuis. Het is er donker dus de flitsers komen uit de tas. Waar een ceremonie in Nederland minstens een half uur tot 3 kwartier duurt, is deze in België een stuk korter. Ook leuk om dit eens mee te maken. Na een kwartier zijn Francois en Naïda man en vrouw en gaan we aansluitend op pad voor de fotoshoot.

Fotoshoot in Kortrijk

Een mooie stadswandeling volgt door de binnenstad van Kortrijk. Ik ben erg blij met de hulp van Johan die de hele dag zo attent is te helpen met het dragen van mijn spullen. Omdat ik de omgeving niet ken geniet ik van alles wat ik tegen kom in het authentieke stadscentrum. Heerlijk om a la minute creatief te moeten denken; mogelijkheden te over in deze prachtige stad en stiekem komen we tijd te kort.

Fotoshoot Rozentuin Kortrijk

We sluiten de shoot af in de rozentuin van Kortrijk op deze dag vol liefde, waarna het tijd is om af te reizen naar Huisen voor een gezellig feest onder de bomen van de oude boerderij. De gasten worden getrakteerd op amuzes voor dat het diner begint. Het is zalig zomer weer en een heerlijke dag met super lieve mensen en familie. Ik heb genoten! Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk Naïda en Francois  en geniet van jullie preview!

Trouwen in Kortijk BelgiëTrouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk BelgiëTrouwen in Kortijk BelgiëTrouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk BelgiëTrouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk BelgiëTrouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk BelgiëTrouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk BelgiëTrouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België Trouwen in Kortijk België

familiefotoshoot
Familiefotoshoot op het strand

Familie fotoshoot op het strand Een familie fotos...