Familiefotoshoot op het strand

Familie fotoshoot op het strand

Een familie fotoshoot op het strand vandaag in Rockanje met deze gezellige familie. Samen met hun zoontjes komen Cindy en John naar het strand van Rockanje voor de fotoshoot.  Een reportage met twee heerlijke kids met prachtig zomerweer. Voetjes in de zee, voetjes in het zand en genieten met de familie.

Familiefotografie op het strand

Deze bijzondere band samen met de kinderen wil je niet vergeten. Ze worden zo snel groot! Je kunt de tijd even stil laten staan en dit vastleggen. Foto’s die jullie er aan herinneren hoe mooi je bent als gezin.

Een prachtige herinnering aan hoeveel je van elkaar houdt en hoe fijn je het hebt als gezin. Buiten in de natuur op of het strand. De wind door je haar en vooral: samen!

Samen naar buiten

Corona en Fotografie? Het goed nieuws is dat er heel veel mogelijk is. Fotograferen doen we buiten en laat het daar nu net het perfecte seizoen voor zijn!  Naar het strand dus, of heerlijk uitwaaien in het bos.
Lekker even een dagje er uit! Dit is een kadootje voor jezelf! Misschien kan je dit jaar niet op vakantie, maar wil je met het (aankomende) mooie weer toch het vakantiegevoel vastleggen.

Ook zo’n toffe familie fotoshoot? Heb je de fotoshoot actie al gezien? Stuur me een mailtje, dan prikken we samen een datum en zie ik jullie snel voor mijn camera!

familie fotoshoot op het strand familiefotoshoot op het strand familie fotoshoot op het strand familiefotoshoot op het strand familiefotoshoot op het strand familiefotoshoot op het strandfamilie fotoshoot op het strand familie fotoshoot op het strand familie fotoshoot op het strand

bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie en bedrijfsprofiel voor You Yoga

Bedrijfsfotografie en branding Bedrijfsfotografie...