Trouwen in Drenthe Meppel

Trouwen in Drenthe, Meppel

Vandaag trouwen I Hsuan en Stefan in het mooie Drenthe en de start is in Meppel. Een lekker stukje rijden als trouwfotograaf vanaf Zuid Holland, dus ik besluit de avond er voor alvast te gaan kamperen aan de rand van Meppel in mijn pas omgebouwde Defendercamper en kom daardoor de volgende ochtend heerlijk uitgerust aan. I Shuan is erg zorgzaam en zet bij aankomst direct een lekkere grote kop thee voor me klaar! Zo schattig!

De liefde van dit paar is een mooi voorbeeld van vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Elkaar ontmoet in het buitenland en vaak meer dan een half jaar van elkaar gescheiden, hebben zij altijd er in geloofd uiteindelijk samen te komen.
Twee pure mensen met het hart op de juiste plaats!

De ouders en zus van I Hsuan komen uit Singapore en Taiwan en zijn ondanks de Coronaperikelen vandaag aanwezig bij de bruiloft. Super fijn!
I Hsuan wordt door haar zus opgemaakt en als ze zich met haar ouders, zus en schoonzus  heeft omgekleed staat Stefan al snel voor de deur om zijn lieve en goedlachse bruid op te halen.

Aansluitend vind er binnen voor vertrek een officieel gedeelte plaats waar de zegen van beider ouders van I Shuan voor het huwelijk wordt gegeven. Een mooi Oosters gebruik, waarbij de mama van I Shuan een klein traantje laat.
We gaan vervolgens op pad voor wat foto’s in het Drentse landschap. Het is wat bewolkt, maar met een heerlijke temperatuur. Het is gezellig tijdens de shoot en omdat er zo’n fijne click is gaat het maken van mooie plaatjes helemaal vanzelf.

Trouwen in Steenwijk

We rijden aansluitend naar de kerk in Steenwijk, voor zowel een burgerlijke, als een kerkelijke ceremonie na een heerlijke  lunch. Er valt zoveel te fotograferen, maar I Shuan is lief en zegt wel 3 x dat ik eerst wat moet eten!  🙂
De diensten zijn mooi en persoonlijk en als I Shuan en Stefan getrouwd zijn wordt de middag afgesloten onder het genot van een heerlijke taart.

Lieve I Shuan en Stefan, Dank voor een bijzondere dag met bijzondere mensen. Het voelde als een warm bad en ik heb genoten van zo veel liefde en warmte. Geniet lekker na met jullie preview!

Liefs, Marlies

trouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppeltrouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel trouwen in drenthe meppel

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie Rotterdam – De Tuinen

Trouwen in Rotterdam Vandaag mag ik als bruidsfot...