Bruidsfotografie Rotterdam – De Tuinen

Trouwen in Rotterdam

Vandaag mag ik als bruidsfotograaf  weer een heerlijke bruiloft in Rotterdam verslaan. Als je elkaar in Canada ontmoet, terwijl je zelf uit Australië en Nederland komt en elkaar via vele omzwervingen weer ontmoet, waarbij de liefde oplaait, is dat een prachtig liefdesverhaal.

Twee mooie mensen van twee verschillende continenten die elkaar vonden en vandaag hun liefde bezegelen in het Stadhuis van Rotterdam. De dag begint grauw en met een buitje, maar dat mag de pret niet drukken, want vandaag vieren we de liefde.

Denise wordt prachtig opgemaakt in de ochtend en het bruidspaar kleedt zich thuis om voordat we op pad gaan met Minty; de groene Volkswagen bus, die ons naar diverse mooie plekjes rijdt voor de fotoshoot. Van landelijke landschappen rond Zevenhuizen tot aan de steigers in Kralingen.

Als we arriveren bij het stadhuis is de zon langzaam aan het doorbreken. Met een beperkt aantal gasten, vanwege de Corona regels. De stoelen zijn echter zo neergezet dat het ook echt een intieme bruiloft is.
Na een mooie speech van de babs zijn Denise en Michael dan echt getrouwd en gaan we met Minty opnieuw op pad, dit keer naar de Kralingse bossen.

De Tuin van de vier windstreken – Kralingse bos

Ik zet snel een paar flitsers op om het prachtige paar mooi uit te lichten in het wat donkere bos. De muggen lusten de rug van Denise namelijk rauw, dus we blijven niet al te lang onder de bomen en rijden aansluitend naar de Tuin van de vier windstreken, ook wel ‘ de tuin’ genoemd. Een prachtige locatie aan de Kralingse plassen, waar de zon weer heerlijk door breekt. Het is gewoon warm op de steigers, waar gezellig met familie en vrienden in de buitenlucht wordt geborreld.

Tafeltjes voor het diner zijn gezellig per twee weggezet naast elkaar, zodat je toch met elkaar kunt kletsen en zo blijkt maar weer dat je ook met inachtneming van de Corona maatregelen en wat creativiteit super gezellig kunt trouwen met je vrienden en familie om je heen.

Denise en Michael geniet van jullie preview van deze heerlijke dag!

bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingenbruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingenbruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingenbruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingenbruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingenbruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingenbruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingenbruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingenbruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen bruidsfotograaf rotterdam de tuinen kralingen

landschapsportret
Landschapsportret op het strand

Landschapsportret Fotoshoot op het strand Degene ...