Nominatie Bruidsfoto Award 2019

Nominatie Bruidsfoto Award 2019

En JúLLIE kunnen me helpen ‘m definitief in de wacht te slepen!!

Zo suuuuuuper tof! Ik ben genomineerd voor de BruidsFoto Award (BFA)! De prijs der prijzen onder de Nederlandse trouwfotografen in het hoger segment.

EEN WAT?
DE BFA is de prijs der prijzen is voor de Nederlandse trouwfotografie. Je kent ze vast van het leukste trouwmagazine Bruid Magazine.
Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019

Als eerste wil ik mijn collega’s die ook genomineerd zijn van harte feliciteren! Genomineerd zijn voor deze mooie prijs is al een mooie erkenning (Dé oscar onder de fotografen in de bruidsindustrie), maar is natuurlijk nog geen definitieve prijs. Maar daar kunnen jullie me bij helpen!

HOE WIN JE DAN?

Met jullie stemmen kan ik het felbegeerde BruidsFoto Award 2019 beeldje in de wacht slepen met jullie stem via de volgende link: https://www.bruidsfotoaward.nl/stem…/publiek

CATEGORIE FRIENDS AND FAMILY

Om te stemmen stem je op alle 8 categoriën waarbij je per categorie 2 stemmen uit mag brengen. Nadat je alle categorien doorlopen hebt kun je je naam achterlaten en worden je stemmen daadwerkelijk geregistreerd. LET OP: mijn foto zit in de categorie “Friends and Family”, mocht je hem niet gelijk bij de eerste categorie tegen komen 😉

OVER DE FOTO

Wie herkent zich niet in deze spontane foto van mama, schoonmama en dochter/bruid Jessica, bij wie de wang na het feliciteren natuurlijk even moet worden ontdaan van de lipstick van haar mama die er achter staat. Deze momenten gebeuren in een oogwenk en ik ben blij dat ik dit moment heb kunnen vangen voor bruidspaar Jessica en Martijn. Deze allerdaagse situatie is voor velen zo herkenbaar.

DANK VOOR JULLIE HULP

Ik hoop dat jullie me helpen deze award in de wacht te slepen. Het zou een mooie kroon op mijn werk zijn. Alvast dank voor de genomen moeite! Check hier de link!

nominatie Bruidsfoto Award 2019

award winnende fotograaf
2 x Award WPJA (Wedding PhotoJournalists Association) and Fearless Honorable Mentions

Op de valreep deed ik als trouwfotograaf mee aan d...