2 x Award WPJA (Wedding PhotoJournalists Association) and Fearless Honorable Mentions

Op de valreep deed ik als trouwfotograaf mee aan de inzending voor de wereldwijde WPJA en Fearless.
Vanwege de drukte heb ik niet altijd tijd om op mn gemak de leukste foto’s van een seizoen uit te zoeken, maar mijn vriendin/collega vond dat ik ‘die foto met de champagne’ toch echt moest insturen en ik had nog 1 dag om een aantal foto’s uit te zoeken.

Omdat je er als bruidsfotograaf meerdere in mag sturen, deed ik er nog een paar extra bij van de bruiloft van naamgenote Marlies en Mike waar ik op dat moment het blog voor aan het maken was. Het moet in de naam gezeten hebben want bij WPJA sleepte ik geen 1 maar 2 awards in de wacht.

WPJA & Fearless, top van de wereld

WPJA staat voor Wedding Photojournalist Association en focust zich volledig op journalistieke fotografie; kortom fotografie die echt een verhaal vertelt van een bijzonder moment. Journalistiek op z’n top dus. Geen gestylede landschapsfoto’s (wat ook super tof is tijdens de shoot), maar pure momenten gedurende de dag. Exact datgene waar ik altijd naar op zoek ben tijdens mijn werk als bruidsfotograaf om vast te leggen; emoties in alle mogelijke vormen. Fearless is de creme de la creme op topniveau van bruidsfotografie. Er is geen bruidsfotograaf die deze organisatie niet kent.

Eerlijk gezegd voelen deze prijzen echt als een kers op de taart van dit seizoen, wat overigens nog lang niet over is. Hard werken wordt dus echt beloond. Ik ben trots en dankbaar voor alle lieve, gekke, grappige, mooie bruidsparen die het mogelijk maken zulke ‘platen’ te schieten voor mijn trouwfotografie.

Feest in huize Dekker dus. Dank jullie wel! Bekijk hier het gehele blog van dit leuke bruidspaar.


award winnende fotograaf

day in the life fotoshoot
Day in the life familie fotoshoot Rotterdam

Day in the life familie fotoshoot Rotterdam Een D...