Familiefotografie – Familie fotoshoot strand Rockanje

Familie fotoshoot Rockanje

Een fotoshoot op het strand met een hele leuk familie vandaag. Jan Pieter en Lenneke wilden graag met hun kinderen op de foto. Het wordt een familie fotoshoot op het strand van Rockanje.
Veel mensen kunnen nu niet op vakantie en willen toch dat vakantiegevoel beleven. Het strand is dan natuurlijk de ultieme plek om te ontspannen en gezellig samen te zijn met je familie.

De kinderen kunnen zich er naar hartelust uitleven, dus er kan al snel een lekker dagje uit van gemaakt worden. Daarnaast is het strand altijd een fantastisch decor voor een lifestyle fotoshoot.
Gezellig met iedereen op de foto aan zee. De kids vinden het fantastisch en papa en mama hebben het dan ook naar hun zin.

Een ontspannen dagje uit

Het is een bijzondere periode nu we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. In deze tijd waarin Covid-19 ons op de hielen zit, is de liefde voor elkaar wat zichtbaar blijft als we samen zijn.
Deze bijzondere tijd samen wil je niet vergeten. Je kunt de tijd even stil laten staan en ze vastleggen. Foto’s die jullie er aan herinneren hoe mooi je bent als gezin of als geliefden.

Als ouders met je kinderen. Voor opa en oma, of gewoon lekker voor jezelf! Een prachtige herinnering aan hoeveel je van elkaar houdt en hoe fijn je het hebt.
Buiten in de natuur op of het strand. De wind door je haar en vooral: samen!

Samen naar buiten

Corona en Fotografie? Het goed nieuws is dat er heel veel mogelijk is. Fotograferen doen we buiten en laat het daar nu net het perfecte seizoen voor zijn!  Naar het strand dus, of heerlijk uitwaaien in het bos.
Lekker even een dagje er uit! Dit is een kadootje voor jezelf! Misschien kan je dit jaar niet op vakantie, maar wil je met het (aankomende) mooie weer toch het vakantiegevoel vastleggen.

Ook zo’n toffe familie fotoshoot? Heb je de fotoshoot actie al gezien? Stuur me een mailtje, dan prikken we samen een datum en zie ik jullie snel voor mijn camera!

Familie fotoshoot op het strand
Familie fotoshoot strand rockanje
Familie fotoshoot strand rockanje
Familie fotoshoot strand rockanje
Familie fotoshoot strand rockanje  Familie fotoshoot strand rockanje
Familie fotoshoot strand rockanje
Familie fotoshoot strand rockanjeFamilie fotoshoot strand rockanje
Familie fotoshoot strand rockanje Familie fotoshoot strand rockanje Familie fotoshoot strand rockanjeFamilie fotoshoot strand rockanje

familiefotoshoot
Familie Fotoshoot met Landrover

Familie fotoshoot Landrover rijders en dan met na...