Familie Fotoshoot met Landrover

Familie fotoshoot

Landrover rijders en dan met name de rijders van oudere modellen zijn toch een beetje een ‘volk apart’. Op een positieve manier wel te verstaan. Een tikje eigenwijs, niet vies van een spartaans stukje rijden en vaak dol op het buitenleven en een stukje vrijheid.
Ze geven hun bolide vaak een naam, zijn apetrots op hun stoere bakkie en vaak wordt de auto door het gezin gezien als een extra familielid. Logisch ook dat dit vierkante blokje op wielen bij velen tot de verbeelding spreekt. Met een Series, Defender of Discovery of elke andere ‘Laro’ kom je tenslotte vaak op plaatsen waar je anders niet kunt komen. Althans het is een optie. Velen gebruiken hem ook gewoon als dagelijks vervoer op een asfaltweg 😉

Feit blijft dat deze trekpaardjes op wielen vaak worden nagestaard onderweg. Er wordt naar elkaar gezwaaid en geseind met de koplampjes als groet en blijk van waardering. Velen hebben er voor moeten sparen om hun droom te verwezenlijken. Ik zelf ben besmet geraakt met het virus op mijn favoriete vakantiestek Terschelling waar je de meeste Laro’s per hoofd bevolking ter wereld vind en nee het is geen Jeep 😉
Als jong meisje riep ik al “later als ik groot ben wil ik ook een Landrover Defender”. Het duurde even, maar inmiddels rijd ik al jaren met veel plezier in mijn ‘happy place on wheels’.

Land rover Fotoshoot

Als ik zelf op reis ben maak ik graag een mooie foto, met mijn Defender als model, in het landschap. Zo ontstond het idee om een fotoshoot voor Landrover eigenaren te organiseren nu in de ‘Coronatijd’ echt elke bruiloft, tot september aan toe, geannuleerd is. Dat betekent voor mij geen inkomen. Daar waar ik in de maanden maart-juni maar liefst 70 procent (!) van mijn jaarinkomen moet verdienen.Wat dat betreft zijn bruidsfotografen echte seizoenswerkers. In het hoogseizoen (maart-juni en de maand september) is het keihard werken en in de winter ruimte om te leren, nieuwe bruidsparen te ontvangen, maar ook wat ander werk te verrichten, zoals reportages voor bedrijven en interieur shoots. In de winter is er ook ruimte om een website te updaten en nieuwe album overzichten te maken. Stukje marketing en communicatie en dan is het al snel weer eind februari en het begin van een nieuw seizoen. Het is het mooiste beroep ter wereld. Elke keer andere lieve mensen die je mag ontmoeten en met wie je samen een dag vol liefde mag ervaren. Waar je beelden mag vast leggen voor later. Herinneringen om samen te delen en op terug te kijken.

Corona gooit dan wel roet in het eten, maar ik heb nu wel alle tijd om eens wat andere shoots in te plannen. Zoals deze Defender fotoshoot voor een wel heel aantrekkelijk bedrag! Op mooie plekjes in de omgeving probeer ik op creatieve wijze de Landrover en haar eigenaar of familie vast te leggen. Een prachtige herinnering voor later en je helpt mij als zzp-er aan een stukje inkomsten!

Wat kost het

Je kan de shoot boeken voor 169 euro op locatie en we gaan een vol uur ‘shooten’ en krijgt de vijf mooiste beelden op hoge resolutie toegestuurd. Wil je graag nog wat extra beelden toevoegen? In een online gallery kun je zelf de fraaiste beelden aanvinken en elke foto meer kost slechts 10 euro. Zo kun je zelf bepalen hoe uitgebreid jouw optionele album mag worden, want voor 69,- euro heb je een prachtig handgebonden album in linnen in maat 30×20 met de mooiste foto’s uit de fotoshoot. Maar misschien wil je enkel de bestanden ontvangen om deze levensgroot aan de muur te hangen. Het is aan jou! Een prachtig handgebonden boek is uiteraard optioneel.
Wil je ook zo’n shoot boeken? Dan maak je mij blij! Stuur me een berichtje, dan plannen we samen een datum. Uiteraard volgens de RIVM richtlijnen.

Groetjes en tot snel!
Marlies

familiefotoshoot
Zwangerschapsfotografie en loveshoot op het strand

Een zwangerschapsshoot en loveshoot in een! Zwange...