Familie fotograaf Terschelling

Fotografie op Terschelling met de hele familie

Margery mailde me enkele maanden geleden dat ze het mooie eiland Terschelling gingen bezoeken en graag een fotoshoot wilde boeken bij me. of ik als fotograaf op terschelling beschikbaar was.
Super leuk, want ik ben meerdere maanden per jaar op dit mooie eiland te vinden voor werk en ontspanning.

De stranden van Terschelling als decor

Margery heeft veel aandacht besteed aan de kleding van haarzelf, haar man en kinderen. De tweeling, haar man en zijzelf zijn in mooie pasteltinten gekleed, die prachtig passen bij de verstilde grijze lucht van vandaag, want het weer is regenachtig, miezerig en grauw. Gelukkig blijven flinke buien uit en hebben we een fijne shoot op strand en duin, want met elk weertype staat het strand garant voor fraaie foto’s.

Fotograaf op Terschelling

Als fotograaf op Terschelling ben ik graag op de mooie stranden van het eiland, maar ook bos en duin zijn natuurlijk mogelijk. In overleg kiezen we jullie geliefde plekje uit. Ook zo’n leuke fotoshoot boeken met het hele gezin? Stuur me gerust een berichtje. De actie op Terschelling is er ook weer in het eerste weekend van juli, in de maand augustus en in oktober beschikbaar voor een heel fijn prijsje.

fotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffamilie fotoshoot terschellingfotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaffotograaf terschelling familiefotograaf

 

bruidsfotograaf
Trouwen op het strand Haarlem

Trouwen in Coronatijd Trouwen in Corona tijd. 'Da...