Trouwen op het strand Haarlem

Trouwen in Coronatijd

Trouwen in Corona tijd. ‘Dat gaan wij ondanks de beperkende lockdown doen’! Zeggen Carlo en Chantal in koor. “Met een fotoshoot op het strand”. Alhoewel er slechts getrouwd mag worden met een zeer select gezelschap willen deze twee uit haarlem elkaar absoluut het ja woord geven. “We vieren vandaag de liefde en niemand houdt ons tegen” zegt goedlachse Chantal.

Naar het stadhuis in Haarlem

Een heerlijk markant en authentiek stel met het hart op de tong, dat zijn deze twee gezelligers uit Haarlem. Carlo, van origine een rasechte Amsterdammer en smoorverliefd op zijn goedlachse bruid, kan niet wachten.
Chantal’s haar wordt in de ochtend thuis verzorgd en Carlo gooit er nog even een scheerbeurt tegenaan. Deze twee mensen zijn over hun oren verliefd op elkaar en hebben veel lol samen, dat straalt er van af. Elkaar op latere leeftijd ontmoet en nu voor altijd samen.

Loveshoot op het strand

Op het strand van Bloemendaal wordt de loveshoot / fotoshoot gehouden. Een voorbij rijdende man op het strand, met tractor, vraagt of ze een rondje mee rijden achterop. Dat laten ze zich geen twee keer zeggen. De rest van de dag wordt er hartelijk gelachen om de wilde rit achterop met “tractorman”. Carlo en Chantal trouwen vervolgens in het prachtige stadhuis van Haarlem. Het is een ceremonie met een lach en een traan, waarbij de ouders van Chantal uit Bali via de online mobiele verbinding mee kunnen kijken.

Taart en toast thuis

Thuis wordt met een intiem gezelschap de taart aangesneden, genoten van bubbels en cadeautjes en vieren ze samen met hun liefste vrienden hun intieme bruiloft. Als Chantal languit op de bank neerploft tussen haar vrienden zegt ze stralend “dit is ondanks de beperkingen de mooiste dag van mn leven, zo intiem met enkel mn beste vrienden, heel bijzonder”. En gezellig is het! Lieve Chantal en Carlo geniet nogmaals lekker na met deze preview waar de spontaniteit vanaf springt.

Trouwen op het strand HaarlemTrouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand HaarlemTrouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand HaarlemTrouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand HaarlemTrouwen op het strand HaarlemTrouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand HaarlemTrouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem Trouwen op het strand Haarlem

breda
Trouwen Boswachter Liesbosch Breda

Trouwen Boswachter Liesbosch in Breda Trouwen bij...