Bedrijfsfotografie – reclamecampne

Bedrijfsfotografie

Vandaag een blog over een fijne fotoshoot voor een reclamecampagne van Voorne Putten. Bedrijfsfotografie ter promotie van kamperen.
Om de recreatie en het kamperen op het eiland  te promoten ga ik eerst met de dames van de betreffende afdeling om de tafel zitten.

Samen brainstormen we en denken we na over hoe we het concept voor de gekozen doelgroep het beste in beeld kunnen brengen. Wat is het gevoel, wat mag het uitstralen, hoe gaan we het neer zetten.

Expertise, beelddenken en styling

Er wordt nagedacht over een geschikte locatie. Rust op de achtergrond en ruimte om te kunnen fotograferen. Er wordt nagedacht over de invulling met materialen. Kortom een totaalconcept waarbij alles moet kloppen.
Dit typische beelddenken is mijn expertise. Als ik het zorgvuldig uitgedachte plaatje dan uiteindelijk fotografeer is het precies zoals ik het in mijn hoofd had.

Daar kan ik enorm enthousiast en blij van worden als alles bij elkaar komt en klopt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Ok… het weer dan enigszins.

Geen ikea bekers die “toevallig nog in de kast stonden”, maar emaille mokken als ik dat bij het beelddenken voor me zie.
Het zijn de details die vaak nauwelijk iets kosten, maar wel bijdragen aan de juiste sfeer. En beleving en sfeer… dat wil ik terug zien in de foto’s.

Als we het doen doen we het goed. Het plaatje moet kloppen.

Reclamecampagne kamperen

Als duidelijk is wat we willen “schieten” wordt de creativiteit geprikkeld. In dit geval geef ik mijn idee van styling aan bij de opdrachtgever. Lage stoeltjes. Groene tent. Lekker theetje drinken. Blote voeten.
Een van de dames zorgt voor twee lage kampeerstoeltjes. Ik neem mijn tent en lamp mee en met al dat water in de regio neem ik ook maar twee surfplankjes mee. Je weet nooit wat er van pas gaat komen.

Modellen werden gezocht, materiaal verzameld en de locatie is al snel gevonden.
We boffen met het weer en met de juiste apparatuur en flitsers zijn we de schaduwen die ontstaan door de felle zon de baas.

Onze modellen uit Brielle zijn fantastisch. Door de fijne klik die ik met ze heb genieten we allemaal van deze productieve dag in de nazomerzon met een fijn resultaat als gevolg! Als bedrijfsfotograaf ben ik super blij met de modellen en natuurlijk met het resultaat!

bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografie voorne putten rotterdam bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografie voorne putten rotterdam bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografie voorne putten rotterdam bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografie voorne putten rotterdam bedrijfsfotograaf bedrijfsfotografie voorne putten rotterdam

familiefotoshoot
Familie fotograaf Terschelling

Fotografie op Terschelling met de hele familie Ma...