Zwangerschapsfotografie op het strand

Zwangerschapsfotografie op het strand

Zwangerschapsfotografie. Creatieve Catelijne en Joost mocht ik al eens voor de camera ontmoeten voor hun winterbruiloft bijna een tweetal jaar geleden en inmiddels zijn zij net bevallen van hun eerste kleintje.

Zwangerschapsshoot op het strand

Voor de zwangerschapsfotografie wilden ze graag nonchalante landschapsfoto’s, niet te dichtbij, niet te gepositioneerd en lekker zichzelf want poseren daar heeft Cat helemaal niks mee. Dus zeker geen “hartjes op buiken 😉 ” aldus Catelijne.

Op het strand van Rockanje maakten we deze super toffe serie. Lekker ontspannen met veel lol in en om het water en het duin, welke ik jullie niet wil onthouden!

zwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strandzwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strand zwangerschapsfotografie op het strand

award winnende fotograaf
Bruidsfotografie Rotterdam Dudok in het park

Bruidsfotografie Rotterdam Dudok in het park Op d...