Trouwen in Rockanje

Trouwen in Rockanje

Charley en William trouwen in deze zomerse Coronatijd in het stadhuis van Rockanje. Als trouwfotograaf heb ik inmiddels een aantal “coronabruiloften” mogen verslaan en weet als geen ander dat deze dag net zo gezellig en zelfs nog intiemer gaat worden dan een “normale” bruiloft. Niet zo gek als je bedenkt dat vandaag de liefde wordt gevierd natuurlijk. Hoe mooi is het om daar bij te mogen zijn als trouwfotograaf. En ook al mogen er maar een beperkt aantal mensen in de trouwzaal aanwezig zijn, de opstelling is zo dat zij zijn omringd door al hun dierbaren.

Fotoshoot op Rockanje

Als ik in de ochtend start in het ouderlijk huis van Charley in Rockanje wordt ze vakkundig opgemaakt door de reeds aanwezige visagiste.
William komt zijn bruid halen en schoonmama spelt nog even de corsage op zijn jas. Na de first look gaan we naar het strand van Rockanje voor de bruidsfotografie fotoshoot. Het is prachtig zomerweer en Charley en William trouwen aansluitend in het stadhuis te Rockanje.

Heerlijk borrelen bij de jongens in Rockanje

We wandelen met het hele gezelschap naar “De Jongens”  in Rockanje. Daar wordt er heerlijk geborreld en een echt lekkere taart aangesneden. Genieten met een hapje en een drankje en dineren aan gezellige tafels, waarbij het bruidspaar eenvoudig kan rouleren. het is super gezellig op deze leuke locatie in het hart van Rockanje.
Speeches van lieve ouders  met grappige anekdotes op een dag vol liefde en dan zit mijn dag als bruidsfotograaf er al weer op. Genoten met een grote G met deze twee lieve mensen.

Charley en William, geniet van jullie preview!bruidsfotograaf
Trouwen in Drenthe Meppel

Trouwen in Drenthe, Meppel Vandaag trouwen I Hsua...