Trouwlocaties Kasteel

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel is de droom van vele bruidsparen. Een eeuwenoud gebouw, een romantische setting, mooie tuinen, dineren aan prachtig aangeklede tafels met damast. De zilveren kandelaars en bloemen die het decor afmaken.

Trouwen Vught Kasteel Maurick

In het Brabantse Vught staat Kasteel Maurick.
Een favoriete trouwlocatie in Vught. Maurick is een kasteel met tevens een prachtige locatie voor een fotoshoot in het bos op loopafstand. Het kasteel biedt vele mogelijkheden voor een intieme bruiloft in romantische stijl.

Trouwen Kasteel Maurick

Op het terrein is een prachtige, lichte serre en aan het binnenhofjezijn vele locaties geschakeld welke zijn om te bouwen tot sfeervolle feestlocaties. Werkelijk alles vind je op deze locatie. Zo is er ook een aparte ruimte voor het omkleden van de bruid en een aparte voor de bruidegom. Het eten is er voortreffelijk en je kunt zelfs buiten trouwen in een gezellige tuin met schommel.

Trouwen Kasteel Maurick

Fotoshoot in het bos.

Er is ook een bos naast het kasteel, waar je het gehele jaar door prachtige foto’s kunt maken. onderstaande trouwfoto is bijvoorbeeld eind november geschoten.
Trouwen Kasteel Maurick Trouwen Kasteel Maurick

Trouwen Kasteel Maurick

Kasteel Maurick staat daarom in de top 3 van Trouwlocaties in een kasteel door de combinatie van sfeer, bereikbaarheid, mogelijkheden op de locatie, haute cuisine en gemak door de vele mogelijkheden.

Trouwen in kasteel Dussen

Trouwen in Kasteel Dussen

bruidsfotograaf
Trouwen in Kasteel Maurick

Kasteel Maurick Vught trouwen Een heerlijke winte...