Trouwfotograaf Rotterdam – Dudok in het park – Debbie en Dennis

Trouwfotograaf Rotterdam

We gaan vandaag trouwen in Rotterdam. Als trouwfotograaf reis ik af naar Debbie en Dennis. Ah wat een heerlijk stel… Al vanaf het eerste moment dat ze bij me op de bank zitten heb ik een super fijne klik met ze. Twee lieve mensen die elkaar het Ja-woord gaan geven terwijl ze al heeeeel lang bij elkaar zjjn en zelfs al twee leuke kids op de wereld hebben gezet. Ik mag er bij zijn en hun dag vol liefde verslaan. Zin in!

23 februari is het vandaag en het lijkt wel lente! De zon staat stralend aan de hemel als ik vanaf Rotterdam naar het huis van Debbie en Dennis afreis. Tessa, de zus van Debbie opent de deur. Hartsvriendin Nora verwelkomt me met een kop thee, terwijl Debbie’s make-up en haar wordt gedaan. Het is een gezellige boel met alle meiden bij elkaar. Samen met Nora trekt Debbie haar prachtige jurk aan en is het wachten op Dennis. Al snel zie ik een lange, goedgeklede man de straat in wandelen. Dennis komt zijn bruid halen!
In de Maserati gaat het paar op pad voor de fotoshoot. De loveshoot start op Centraal station, waarbij Nora zo lief is mijn assistente te zijn, want we gaan vandaag heerlijk aan de slag met een paar nieuwe flitsers.

Dudok in het park

Als trouwfotograaf in Rotterdam wandl ik via het Weena en omgeving richting het Hofplein, terwijl we onderweg diverse foto’s maken. Het is gewoon warm in het zonnetje en de jas gaat uit. Na de fotoshoot worden we weggebracht naar Dudok in het park, waar de ceremonie plaats zal vinden.
Debbie heeft zowaar de burgemeester weten te strikken en Ahmed Aboutaleb maakt er een prachtige ceremonie van.
Na het aansnijden van de taart neem ik Debbie en Dennis nog heel even mee het park in, want met dit stralende avondzonnetje dat tussen de bomen door piept moet ik natuurlijk even een foto maken. Nora is weer zo lief om me te assisteren en klimt behendig tussen de klimopstruikjes door om me bij te lichten. Als we terug komen bij Dudok is iedereen gezellig aan het borrelen en aan het genieten van de “walking dinner”, waarbij diverse speeches voorbij komen.

Tijdens het feest wordt het boeket weggegooid en zus Tessa vangt het op! Hilariteit alom! In de gezellige zaal van Dudok in het Park wordt de feestavond voortgezet en om 12 uur als Debbie en Dennis naar hun hotelkamer vertrekken staan familie en vrienden klaar om het kersverse echtpaar gedag te zwaaien met een haag van sterretjes.

Lieve Debbie en Dennis. Ik heb genoten van jullie dag. Hier alvast een kleine preview van jullie dag. Geniet er van!trouwfotograaf-rotterdam


trouwfotograaf rotterdam

award winnende fotograaf
Trouwen in Hotel Nassau Breda

Trouwen in Hotel Nassau Breda Binnenkort komt hie...