Trouwfotograaf Breda Strand Binnen – Marlies & Mike

Trouwfotograaf Breda – Strand Binnen

Naamgenootje Marlies en haar Mike gaan eindelijk trouwen!
Na een gezellige kennismaking afgelopen winter met dit spontane bruidspaar, waarbij het vooral over mooie reizen naar Zuid Afrika (waar Marlies gevraagd is) en kitesurfen gaat (Mike blijkt ook een fervent kiter) mag ik vandaag hun bruiloft in Breda bij Strand Binnen vast leggen. Enkele maanden geleden begint het feest al met een zeer originele uitnodiging voor hun avontuur: een ticket en een paspoort, om mee te gaan op hun bijzondere reis.

Als ik in de ochtend als trouwfotograaf eerst naar hun huis in Roosendaal rijd doet de vader van Mike enthousiast de deur open. Als de bruidegom strak in het pak zit en zijn eigenwijze strik om heeft gedaan reis ik af naar het ouderlijk huis van Marlies, waar haar haar wordt gedaan en waar ze zich op haar oude zolderkamertje transformeert tot prachtige zeemeermin…, althans dat zijn de woorden van haar vader ;0)

Mijn twee camera’s zijn direct verliefd op deze charismatische bruid met haar oprechte lach en haar spontaniteit. Een super attente en warme vrouw… waarmee je ook nog eens een goed feestje kan bouwen; die Mike weet wel wat ie uitkiest.

Met een mintgroene Volswagen T2 komt Mike zijn beeldschone bruid ophalen en gaan we onder toeziend oog van Ceremoniemeester José op pad voor de fotoshoot. Een beetje in het groen in een verlaten weide en vervolgens een industriële fotoshoot in Zevenbergen. We hebben een hoop lol en het is wachten tot Mike in de schoorsteen van de fabriek klimt, wat uiteraard ook gebeurt. Het mag best een beetje anders, want dat past bij dit goedlachse bruidspaar. Heerlijk! Niet teveel binnen de lijntjes.

Marlies en Mike trouwen op de trouwlocatie “Strand Binnen” aan de rand van het centrum in Breda. De Caribische muziek komt ons tegemoet en terwijl de ceremonie begint breekt ook langzaam het zonnetje door. De Volkswagenbus doet dienst als ‘backdrop’ en als na het Ja-woord de champagne in het rond spuit ben ik blij dat mijn twee Canon 5d mark4’s waterdicht zijn en ik extra kleding bij me heb 😉 maar dit moment is voor eeuwig vastgelegd.

Tijdens het diner volgen er veel speeches en stukjes, maar op zo’n manier dat zelfs ondergetekende het niet droog houdt van het lachen. Briljant! Het is duidelijk dat zowel de familie van dit stel als de vriendengroep niet vies is van een beetje humor. Met zoveel gezelligheid vliegt mijn dag als bruidsfotograaf voorbij.

’s Avonds sluiten Lies en Mike hun dag af met een geweldig feest, waarbij het bruidspaar de avond opent met een spetterende openingsdans. Lieve Marlies en Mike ik vond het een voorrecht jullie bruiloft te mogen verslaan. You two kick ass! Geniet van jullie preview en ik zie jullie vast snel weer op het strand.

bedrijfsfotograaf
Fotografie en Styling

Fotografie en styling van de locatie. Samen met he...