Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling en dan ook nog eens in de vuurtoren; de Brandaris.
Suzanne en Rienco trouwen vandaag op het mooie waddeneiland Terschelling. Als fervent Terschelling liefhebber in hart en nieren maak je me met deze trouwlocatie natuurlijk reuze blij. Ik kom er al vanaf kinds af aan, heb er gewerkt en ben er zelf ook getrouwd. Een tweede thuis en zo voelt dat ook voor het bruidspaar van vandaag!

Trouwen in de Brandaris

Omringd door strand en zee. Een huisje in Baaiduinen. Met directe familie en vanwege de Corona perikelen een intieme bruiloft, maar zeker niet minder gezellig! Tijdens ons Skype intake gesprek heb ik al snel door dat dit een hele gezellige dag gaat worden. Goedlachse Suzanne en Rienco hebben humor en zijn heerlijk zichzelf. Buiten de liefde voor ons eiland delen we ook de liefde voor honden, want al snel verschijnt hond Odin voor de webcam, waarbij ik natuurlijk niet kan achter blijven en trots mijn liefste Storm laat zien ๐Ÿ™‚ Ik kijk er naar uit dit gezellige stel op het eiland te ontmoeten.

En dan is het zo ver: 3 mei! Officieel start ik bij het aankleden van bruid Suzanne, maar ik besluit haar al eerder te verrassen bij de kapper, in Midsland waar ze met haar moeder en schoonmoeder in de ochtend is. Rienco kleedt zich aan in het huisje waar zijn ouders verblijven, waarbij labrador Odin een strik om krijgt in de kleur van Rienco’s pak.
Suzanne en Rienco ontmoeten elkaar buiten in de tuin, omringt door hun familie. Nog even samen extra goed de tandjes poetsen na een kleine lunch en dan rijden we naar West-Terschelling.

In de brandaris is het flink klimmen middels de stenen wenteltrap naar de eerste etage. Rienco tilt Odin naar boven en moet, eenmaal boven aangekomen, ย even bijkomen en afkoelen. Suzanne dept daarbij liefdevol zijn bezwete voorhoofd.

De zaal in de Brandaris is een kleine en ietwat krappe locatie (kan ik mn lenigheid weer eens testen) , maar hoe leuk om hier eens te mogen zijn.ย De ambtenaar (‘hey is dat niet de meneer van de Ouwe Smidte in Midsland’) houdt een heerlijke speech. Een mooie combi van gevoel en humor. Doet ie goed naast dat koffie branden ๐Ÿ˜‰

Thuis op Terschelling

En dan zijn Suzanne en Rienco eindelijk man en vrouw. Broer Ronald heeft een heerlijke taart van bakkerij Scheerman bij zich om buiten voor de Brandaris op te eten in deze Corona tijd, maar het waait zo hard dat besloten wordt deze ’thuis’ na het diner te verorberen.

Tijd voor de fotoshoot. Broer Ronald rijdt gezellig met me mee en is mijn assistent vanmiddag. We stoppen waar we zin hebben. Rijdend over het eiland om een aantal typisch Schylger plekjes te bezoeken. Ronald is nog niet eerder op het eiland geweest en krijgt zo gelijk een rondleiding met diverse hoogtepunten. De tijd vliegt en ondanks de koude wind blijft het gelukkig wel droog vandaag. een heerlijke dag met twee ontzettend lieve mensen.

Lieve Suzanne en Rienco ik heb genoten met jullie en jullie familie. Geniet lekker na met deze preview op ‘ons’ mooiste eiland ๐Ÿ™‚

Liefs, Marlies

Trouwen op TerschellingTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op TerschellingTrouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling Brandaris Trouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling BrandarisTrouwen op Terschelling Brandaris

Bruidsfotografie
Trouwfotograaf Nijmegen een dag vol liefde

Trouwfotograaf Nijmegen Als trouwfotograaf mag ik...