Trouwen in Utrecht

Vandaag trouwen Iris en Thom in de provincie Utrecht. Eerst voor het gemeentehuis van Wijk bij Duurstede en daarna voor de kerk. Als ik in de ochtend arriveer in het gezellige appartement van Iris en Thom is het een drukte van belang met alle dames bij elkaar die Iris aan haar zijde staan vandaag. Haar tweelingzus en mama helpen Iris in haar jurk en niet veel later komt Thom aangewandeld. Omdat het gemeentehuis in dezelfde straat is, wandelen we er met de gehele familie naar toe.

Aansluitend wordt er getrouwd in de kerk en na de plechtigheid wordt er door de Corona maatregelen een heuze “NOT Kiss n ride” georganiseerd op de dijk waar alle versierde auto’s van familie en vrienden voorbij komen in een stoet. Het asfalt smeult, want met 32 graden op de teller is het een heerlijk warme dag. Gelukkig houden de parasol en het koude water Iris enigszins koel bij de ‘NOT Kiss ’n ride’ waar iedereen het kersverse paar komt feliciteren.

De shoot vind vervolgens plaats in de loods van het bedrijf van Thom’s ouders, waarna we vertrekken naar het ouderlijk huis van Thom, waar onder de stretchtenten heerlijk wordt gegeten en gedronken en genoten van speeches en zang. Een gezellige zomeravond die eindigt met een buitje, maar dat geeft niets. Onder de overkapping is het warm en gezellig; tenslotte wordt daar de liefde gevierd!

zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsfotografie op het strand

Zwangerschapsfotografie op het strand Z...