Day in the life – Gezinsfotografie

Day in the life fotografie – Gezinsfotografie – Feestje

Day in the life fotografie. Zo maar een willekeurige dag uit iemands leven. Gezinsfotografie om later je kinderen te kunnen laten zien hoe het was op die ene bijzondere-, of juist allerdaagse dag samen als gezin. Omdat de ogenschijnlijk gewone en allerdaagse momenten voorbij vliegen. Zeker als je kinderen nog klein zijn. Middels een reportage van de dag heb je een dierbare herinnering voor altijd. In bijzondere beelden pakkend, op journalistieke wijze vastgelegd.

Vertrek naar Amerika

Esther en haar man vertrekken samen met hun drie kids voor een jaar naar Alabama. Voor de kinderen is dat natuurlijk een ontzettend spannend avontuur, zeker omdat ze een jaar lang al hun vriendjes en vriendinnetjes van school niet zullen zien.
Een jaar is voor een kind een enorme tijd, omdat ze nog zo jong zijn. Esther en haar man hebben als verrassing voor hun kinderen een “drive thru” georganiseerd op straat. Het is een warme zomerdag met 30 graden en twee tafels zijn feestelijk aangekleed met amerikaanse vlaggen met een parasol tegen de warmte. Cola staat op de tafels, brownies en popcorn maken het Amerikaanse thema helemaal af. Waterijsjes brengen verkoeling en het ene na het andere gezin met schoolvriendjes komt voor het huis gezellig afscheid nemen. Het is deze middag een drukte van belang.

Omdat de kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes zo lang moeten missen en Esther zelf fotograaf is weet ze hoe belangrijk het is om dit soort momenten vast te leggen. Daarom heeft ze me geboekt om deze “day in the life” (een dag in het leven van een gezin) vast te leggen voor later. Het is super gezellig op straat. het zwembad wordt regelmatig gevuld om alle versnaperingen koel te houden in de zinderende zomerhitte en kids worden verwend met kadootjes.
Heerlijk om vast te leggen, want voor mijn neus gebeurt er van alles met zoveel door elkaar krioelende kids. Zo kan ik heerlijk doen wat ik het leukste vind om te doen: een creatieve reportage maken.

Day in the life - GezinsfotografieDay in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - GezinsfotografieDay in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - Gezinsfotografie

Day in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - GezinsfotografieDay in the life - Gezinsfotografie
Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie Day in the life - Gezinsfotografie

bruidsfotograaf
Trouwfotografie Rotterdam Schoonhoven

Trouwfotografie Rotterdam Schoonhoven Voor de tro...