Trouwen en trouwfotografie op Ibiza

Trouwen en trouwfotografie op Ibiza

Willen jullie trouwen op Ibiza? Zoveel prachtige locaties zijn er te vinden op dit mooie eiland. Als fotograaf ken ik de mooie en bijzondere plekjes voor jullie trouwfotografie van Ibiza inmiddels goed doordat ik er anderhalve maand heb gewoond en tijdens mijn verblijf elke dag op pad ben geweest om te zoeken naar de mooiste fotolocaties voor trouwfotografie op Ibiza.
Ellen deed een pre-fotoshoot op “haar” eiland. Verschillende plaatsen in het landschap werden tijdens onze fotoshoot bezocht, van strand tot “campo”.
Trouwen jullie ook op Ibiza? Of elders in het buitenland? Als fotograaf reis ik graag. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Trouwen en trouwfotografie op Ibiza

Uncategorized
Tour de France – Ouddorp

5 juli, de dag van de tour de France. 's Morgens v...