Trouwen aan Zee – strand Oostvoorne

Trouwen Aan Zee Oostvoorne

Vandaag een dag die in het teken zal staan van strand, zand en muziek aan zee. Want Anka en Julien geven elkaar vandaag het ja-woord in Oostvoorne. Twee sportieve, reislustige kitesurfers die elkaar het Ja-woord gaan geven, dus wat is er dan leuker dan trouwen op het strand, of in dit geval aan het strand van Oostvoorne. De trouwceremonie vindt plaats bij Aan Zee in Oostvoorne; de locatie van 1001 gekleurde lampen in het duin van Oostvoorne.

Fotoshoot Rockanje

Bruid Anka wordt opgehaald door Julien en zoon Bink. Trotser dan trots is hij dat zijn paps vandaag gaat trouwen. Anka en Julien trouwen in de avond en genieten eerst van een heerlijke late lunch bereid door de topkoks van restaurant “Aan Zee”.
Met vrienden en familie wordt er gelachen en uitgebreid getafeld met mooie wijnen en diverse fraai opgemaakte gangen. Terwijl de gasten zich daarna vermaken op het gezellige terras van Aan Zee ga ik met Anka en Julien op pad voor een fotoshoot op het mooie strand van het vlakbij gelegen Rockanje. Beiden verzot op watersport is dit een mooie plek en Bink kan heerlijk in de duinen ravotten.

Trouwen op het strand

Julien zingt tijdens de ceremonie een lied met eigen gitaar Anka, die zichtbaar ontroert is. Speeches van familieleden en vrienden volgen tijdens de ceremonie en als Anka en Julien elkaar het ja-woord hebben gegeven wordt er aansluitend gezellig geborreld in de warme avondzon.
Het feest wordt door Julien onder de gekleurde lichtjes van Restaurant “Aan Zee” geopend. Julien speelt met zijn band de sterren van de hemel en de dansvloer ontploft. Het feest is direct in volle gang. De dj neemt het vervolgens over en er is geen plekje meer vrij op de dansvloer. Als ik ’s avonds laat het feest verlaat, draai ik me met een glimlach nog eens om en kijk naar alle gekleurde lampjes en de feestende gasten die in de nacht achter blijven. Een heerlijke dag met een heerlijk stel. Julien en Anka… Van harte gefeliciteerd en tot op het water!
Trouwen aan Zee - strand Oostvoorne
Ook zo’n toffe bruiloft aan Zee? neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

trouwfotograaf
Trouwfotograaf Breda Strand Binnen

Trouwfotograaf Breda - Strand Binnen Naamgenootje...