Landschapsportret op het strand

Landschapsportret Fotoshoot op het strand

Degene die mij kennen weten dat landschapsportretten mijn favoriete bezigheid zijn binnen de portretfotografie. Lekker buiten in de natuur gebruik maken van het mooie decor om ons heen.

De natuur als decor

Collega fotograaf Arlette vroeg voor haar verjaardag specifiek zo’n shoot bij ondergetekende. “Speciaal voor aan de muur” vertelt ze me, “we hoeven er zelf niet zo groot op hoor!”.
De shoot kreeg ze van haar schoonfamilie cadeau en samen gaan we afgelopen week op pad. Een buitje op ons hoofd, dus een kleine pauze, maar met prachtige afwisselende wolkenluchten. Arlette en Sven bedankt voor de gezelligheid, ik heb genoten van jullie humor!

landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot landschapsportret op het strand fotoshoot

bruidsfotograaf
Trouwen in Kortijk – Belgie

Trouwen in Kortijk België Hoe leuk! Naïda en Fr...