Interieurfotografie maatwerk woning Rotterdam

Interieurfotografie. Onlangs werden er foto’s gemaakt in een wel heel erg mooi verbouwde woning. De interieurbouwers van blokland-interieurbouw, die al heel wat winkels en woningen in Rotterdam omtoverden tot ware juweeltjes op interieurgebied, wilden graag nieuwe foto’s ter promotie van hun maatwerk op de website en dit keer van een wel heel bijzonder project in Rotterdam.

Het gehele huis was voor dit project van onder tot boven gestript en vervolgens geheel in stijl op maat verbouwd en opnieuw ingedeeld. Van wandpanelen in de woonkamer tot het bed in de slaapkamer. Aan elk detail was gedacht voor een prachtige afwerking. Een lust voor het oog en als interieurfotograaf erg leuk om sfeervol in beeld te brengen.

Een tv-meubel, salon- en eettafel in de woonkamer op maat en een schitterende keuken met functioneel kookeiland. Om te genieten van muziek in de woonkamer zijn er subtiel boxen in het plafond verwerkt. Doordat ze onder de stuclaag weggewerkt zijn zijn deze onzichtbaar. Een lust voor oog en oor. Ook de verlichting door het gehele huis is vanaf een paneel te regelen in dit prachtig opgeknapte woonhuis. Hierbij enkele foto’s van dit sfeervolle maatwerk.

bb01   bb04
bb05
bb06

Uncategorized
Interieurfotografie BB Interior Rotterdam

Interieurfotografie BB Interior Rotterdam BB Inter...