Huwelijksaanzoek – Trouwen op Terschelling

Huwelijksaanzoek op Terschelling

Als fotograaf op Terschelling mag ik vandaag iets heel bijzonder bijwonen. Geen bruiloft of trouwfotografie op Terschelling dit keer, maar een huwelijksaanzoek op Terschelling.

Boven op het duin bij het seinpaalhuisje vindt de geheime plechtigheid plaats. Vincent neemt Marieke mee naar de afgesproken plek met een magisch uitzicht op Terschelling over de Noordsvaarder.

Documentaire fotografie

Een documentaire van zo maar een dag in het leven van twee verliefde mensen. Een verhaaltje in 5 minuten geschoten, maar wat in een oogopslag alles verteld over deze twee verliefde mensen.

Het huwelijksaanzoek

Op zijn knieën voor zijn toekomstige verloofde. Vincent heeft me van tevoren gebeld en we hebben samen een plan bedacht. Een totaal onverwacht scenario voor haar. En terwijl ik me zo nonchalent mogelijk als denkbeeldige toerist opstel tussen de duintoppen, vindt voor mijn neus het huwelijksaanzoek plaats.

Pure emoties vakkundig vastgelegd

De emoties van Marieke gaan alle kanten op. Ze had dit totaal niet zien aankomen. Mooi! Dat betekent dat Vincent en ik ons plan goed hebben bedacht. Van ongeloof naar pure blijdschap en een traan van geluk. Geniet mee van deze twee verliefde mensen op het mooiste eiland.

Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoekTrouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek

Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoek Trouwen op terschelling, huwelijksaanzoekTrouwen op terschelling, huwelijksaanzoek

familiefotografie
Fotoshoot op Terschelling familiefotografie

Voor de familiefotografie van Carlijn en haar gezi...